-
Co to za utwór.Ktoś zna? Od 5:24 [youtu.be]
-
Teledysk czarnoskóra kobieta z długimi białymi włosamiKilka dni temu na eska.tv widziałam teledysk - czarnoskóra bądź mulatka wokalistka w bardzo długich ...
-
I Got You ScreamCześć, usłyszałem ostatnio urywek piosenki ale niestety nie miałem ani czasu ani jak zapisać lub ...
-
BGM filmiku z kanału "Looper"[youtu.be] tu jest dokładny timestamp (3:11) , od tego momentu wjeżdza ta nutka. Czy ktoś ...
-
Klubowa piosenka w stylu danceSzukam piosenki która usłyszałem ostatnio na imprezie facet śpiewa po polsku jakby przez jakiś modulator ...
-
LIGA + Extra.... Super PiątekWitam mam zapytanie kto odgadnie jak sie nazywa muzyka która leciała dziś na wstepie do ...
-
jaka to piosenkanie pamietam tyltyłu poiosenki gdzie na teledysku jest blondynka cala na biało i ...
-
Piosenka w tle z filmikuProgram do rozpoznawania muzyki sobie nie radzi, chyba coś go zagłusza :D. Czy jest ktoś ...
-
GruziŃska PiosenkaSłyszałem piosenke od jednego Gruzina, niestety nie zdążyłem zapytać o nazwe
-
Ekstremalnie ciężka zagadka // Muzyka klubowaSzukam czegoś takiego - fragment utworu z seta Energy 2000 - 4clubbers.pl on Tour (20.08.10) Grał ...
-
Muzyka z reklamy tv wakacje 2022Cześć! Leci w tv styczeń/luty reklama jakiegoś kraju na wakacje. Wydaje mi się, że jest ...
-
Muzyka z reklamy tv wakacje 2022Cześć! Leci w tv styczeń/luty reklama jakiegoś kraju na wakacje. Szukam piosenki lub chociaż nazwy ...
-
Breaker HighPotrzebuję pilnie znaleźć utwór, który zaczyna się od 18:31 [youtube.com] Niestety, wszelkie aplikacje które mam, nie pomagają, ...
-
Jaka to piosenka?Witam. Poszukuję piosenki w której padają słowa: ,,What a feeling, I belive it''. Piosenka jest ...
-
-
Muzyka z filmiku Cyganie Na Słowacjichodzi mi konkretnie o utwór zaczynający się od 27:04 i trwający do 28:49 [youtube.com]
-
piosenka znana i jej remixszukam piosenki w której był teledysk z kobietą która śpiewa i jest jak by w ...
-
Chórek dziecięcy i dziwna mowaWitam. Nagranie prawdopodobnie z końcówki lat 80tych. Muzycznie kojarzy mi się z Falco - Rock Me Amadeus....tzn. ...
-
Valerie Dore i GazeboPamiętam nagranie muzycznie podobne do Gazebo - I like Chopin. Troszkę szybsze tempo, ale zawiera ...
-
Walka na poduszki, dj jest sedzia =?Heeeej =) Poszukuje nazwy piosenki ktorej video wyglada: Bialy set, Dzieci walcza na poduszki, jest troche krwi ha Dj ...
-
Błagam co to za piosenka?Ostatnio wyświetlił mi się stary filmik na youtube i dosłownie nigdzie nie mogę znaleźć piosenki ...
-
Co to za piosenka ?Szukam piosenki zapewne z lat 90. Nie pamiętam tekstu. Wiem, że byla to prawdopodobnie angielska ...
-
Dajcie Mi PrzeciwnikaSzukam utworu z filmiku, który jest klasykiem na polskim YouTube. [youtu.be] Z góry dziękuję za pomoc.
-
Proszę o pomoc nazwa tej piosenkiPiosenke zgrałem od jakiegos stremera z twitcha i chyba pochodzi z jakiegos Anime bo jest ...