-
Co to za nuta?Witam. Zaczyna się od 1.15 [fb.watch]
-
Czy kojarzysz jakiś stary oryginał lub inną wersję tego utworu?Kilka chwil temu EskaTV przypomniała mi pewien utwór. Ava Max - So Am I. Gdy ...
-
Poszukuję nazwy utworu sprzed 14 latCześć ! Sprawa wygląda następująco ostatnio z teściem wpadliśmy na stary filmik na YouTube z ...
-
Muzyka z filmiku na imprezieKtoś zna tytuł piosenki z mp3 w załączniku?
-
PILNE eska tvSzukam piosenki w której młoda dziewczyna szła chodnikiem przy plaży, kamera przez cały teledysk podąża ...
-
Muzyka z outroHiHo, Poszukuję muzyki z końcówki filmu : od 31:32 [youtube.com]
-
Nieznany rosyjski teledyskWitam. Poszukuję nazwy rosyjskiego zespołu oraz tytułu utworu, w teledysku do którego grupa gra na ...
-
Utwór z tego fragmentu?Jaki jest tytuł utworu z tego fragmentu?
-
Co to za muzyka w 2.50 ?[youtube.com]
-
Co to za piosenkaCo to za piosenka
-
Jaka to rockowa piosenkaPamietam że była to piosenka z gatunku rocka i w teledysku wysiadł mężczyzna z czerwonego ...
-
Rave, techno, triple...[fb.watch] Czy ktoś wie co to za utwór? Niestety shazam nie podołał a nigdzie nie mogę ...
-
Piosenka z lat 80'Chwytliwa melodia syntezatorów. W teledysku mężczyzna pisze na kartce słowa piosenki, przebywa ze swoją dziewczyną. Myślę że ...
-
07.02.2009 arena StrubinyWitam wszystkich, poszukuję tytułu piosenki, całego setu, lub chociaż pseudonimu DJ z poniższego filmu, rozkręca ...
-
Ktoś zna tytuł utworu od 55:16 dj quiz set[youtube.com]
-
Zaczyna się od 1min10sekWitam. Jak w tytule. Pomóżcie.. [fb.watch]
-
Tytuł z Seta Prisoners ShowZna ktoś kawałek z 0:25 do 0:40 ? :) [facebook.com]
-
Zespół grający w domu publicznym?Pamiętam, że ok 10 lat temu podobała mi się amerykańska piosenka. Parę razy widziałam teledysk. ...
-
Co to za piosenka ?Co to jest za kawałek. Podobne łudzącą do Alphaville - Sounds Like A Melody, ale ...
-
Jakiej piosenki jest to przeróbka?[coub.com] ruski fonk żadne spotify ani inne nie dało rady
-
Mężczyzna z gołą klatąSzukam piosenki sprzed ok 15 lat. Po angielsku. Taka łagodnie rockowa. Śpiewał młody biały mężczyzna ...
-
Nutka z 0:45?[youtube.com]
-
Co to za piosenkaCo to za piosenka
-
Co to za Muzyka?Co za Muzyka?
-
Afroamerykanki- lata 90. Schody.Szukam starej piosenki, którą ledwo pamiętam zarówno z melodii, jak i z teledysku. Słów nie ...