-
stara piosnka z dzieciństwaStary utwór. Pamiętam tylko ze była harmonijka i chyba gitara, na teledysku był stary dom ...
-
Piosenka Z Teledusku...Witam! Usilnie poszukuję nazwy utworu i wykonawcę piosenki- metal/rock. Pamiętam teledysk: Chłopaki wychodzą z czegoś co można ...
-
Piosenka z reklamy chipsów ok 2018 rokW reklamie była impreza (nie lays ;), była to bardzo denerwująca piosenka stylizowana na disco ...
-
jaka to piosenka co klocuch wstawil w 3;38[youtube.com] fragment 3;38
-
wie ktoś gdzie znajdę oringał?Przeszukałem YT i nigdzie nie mogłem znaleźć akurat tego Kawałka
-
Co To za piosenka Bardzo mi się podoba.Długo szukałem tej piosenki ale nie moge jej znaleźć może ktoś z was wie co ...
-
Szukam piosenki❗ z radio fonia☹Szukam piosenki, która była w radio fonia. Między ❗22.00 a 1.00. ❗10, 11 luty❗nie pamiętam ...
-
Kojarzy ktoś tą nutkę z filmiku?Grałem sobie z kolegą i na jednej ze stacji radiowych leciała ta nutka, niestety ta ...
-
1.40 co to za nuta ?[youtube.com]
-
stary polski kawalek technoSzukam polskiego utworu techno który leciał dawniej w programie muzyczne listy na tv4. Był to ...
-
Nuta w tle od 1:00Siemano, zna ktoś tytuł nuty w tle od 1:00? [youtube.com]
-
zna ktos remix andre michele?[youtube.com] 12:25
-
Spoczywaj w pokoju AniuPiosenka dedykowana Ani Nierzwickiej spoczywaj w pokoju ... Kolejna osoba odeszła, przez niebne bramy jej ...
-
co to za nutka w 0.08 ?[youtube.com]
-
Nutka z 2:10?[youtube.com]
-
Siemka co to za nutka ?[youtube.com]
-
The Fall NetflixHej! Czy ktoś z was wie jak się nazywa muzyczka, która pojawia się w serialu The ...
-
witam co to za nutka ?[youtube.com]
-
Tytuł Piosenki.Czy kojarzy ktoś tą piosenkę?
-
co to za muzyka ?[youtube.com]
-
Może ktoś zna[tiktok.com]
-
Co to za piosenkaCo to za piosenka
-
Ulubiony mix zniknął z yt, czy da się coś zrobić?Jakiś czas temu odkryłam na yt mixy pt. "Turbofolk never dies" sklecone przez jakiegoś DJa, ...
-
Czyj to remix?Jak w tytule, czyj to remix? Leciał na RadioFTB
-
co to za nutka w 0.44?[youtube.com]