-
Nasze ostatnie odkrycia muzyczne :)Moje to Fodor Máriusz! [youtube.com] [youtube.com] [youtube.com] a to tylko przykłady :)
-
Co to za piosenkaCo to za piosenka
-
Czyj to Utwór?Chyba umrę ze świadomością nieznanego wykonawcy. Może ktoś, coś? [youtube.com]
-
znam tylko zarys teledysku, szukam nazwy piosenkiszukam tytułu piosenki, której widziałam jedynie kawałek teledysku: blondynka wychodziła z budynku, była piękna pogoda ...
-
Szukam piosenki :-]Na samym początku, 0:00 - 0:30 [youtube.com]
-
Pomocy! Szukam piosenki z lat 90 bądź wczesnych lat 2000Kobieta biegnie po spiralnych schodach, które wydają się nie mieć końca. Po drodze mija wszelkiego ...
-
90te, raper nocą w dużym mieście pełnym neonów.Szukam piosenki afroamerykańskiej. Słabo pamiętam, chyba z połowy lat 90-tych. Rapował czarny chłopak w garniturze, ...
-
Teledysk na łąceSzukam piosenki, którą słabo pamiętam. Melodyjna, wpadająca w ucho. Dziewczyny śpiewały i tańczyły na łące. ...
-
Biała bluzka- wyprzedaż dobytkuSzukam też piosenki po angielsku, w której dziewczyna wyprzedawała cały dobytek swojego chłopaka, bo ją ...
-
Co to za piosenka?Na początku teledysku kobieta która śpiewa tą piosenkę siedzi w barze takim z westernu, siedzi ...
-
Szukam oryginalnego podkładuKtoś się orientuje jaki jest oryginalny kawałek? [youtube.com]
-
Piosenka lata 2005-2010 pop, teledysk konkurs talent show.Panowie i panie od roku próbuje znaleść piosenkę. Teledysk na pewno w stylu show, scena. ...
-
Zna ktoś tą nute ?Z góry dzieki :)
-
Co to za nutaPamiętam, że w teledysku do tej nuty była jakaś amerykańska fura która paliła gumę. Już ...
-
Hiszpańska piosenka (chyba?) z lat 70-80Pamiętam wokalistę z ciemnymi półdługimi włosami, w refrenie dziewczęta wychylają się z kajaka/ łódki i ...
-
2 piosenki z filmiku yt / techno0.00-3.13 3.13-6.41 [youtube.com]
-
co to za piosenka z filmu koszmar z ulicy wiązów cz 2 zemsta fredegooglądałam u babci film na kasecie vhs widziałam ja facet tańczył w pokoju i nagle ...
-
teledysk z okresu lat 2000-2005Witam, poszukują tytułu teledysku z lat 2000-2005 (o ile dobrze pamiętam). Na teledysku była postać ...
-
Witam co to za nuta[youtube.com]
-
Co to za piosenkaCo to za piosenka
-
Co to za wersja?? (remix)[youtube.com] 13:10
-
Szukam tej Wersji[soundcloud.com] 1:27:30 i nie pisac mi prosze ze to Gala fred from desire bo wiem ...
-
Opis TeledyskuSzukam piosenki niestety jedyne co pamiętam to teledysk oraz że jest to piosenka wypuszczona ...
-
Szukam piosenki,flet na poczatkuSzukam piosenki gdzie zaczyna się graniem na flecie. Śpiewa ja kobieta,po angielsku. Dość szybka muzyka ...
-
> Vocal Sessions #52 (with Trance TechniciaWitam wszystkich serdecznie. Poszukuję pilnie tytuł utworu z Vocal Sessions #52 [mixcloud.com] Vocal Sessions #52 (with Trance ...