-
co to jest?było opisane tagiem energy albo dji albo ze składanki energy
-
Co to za piosenkaCo to za piosenka
-
-
szukam piosenkijak byłem u ziomka na urodzinach leciał taki utwór jakoś tak: "kardzi bardzi" właśnie ...
-
Szukam Klubowej nutyJakoś w 2007-2009 był taki utwór klubowy, pamiętam miałem zapisany w telefonie "Club!!!" Pamiętam, że ...
-
Dubstep pustyniaWitam, Poszukuję piosenki na Youtube, którą słyszałem około 2-3 lat temu. Pamiętam, że jest to dubstep ...
-
Kojarzy ktoś coś podobnego[youtu.be]
-
❗Szukam piosenki, kiedyś bardzo populanejSzukam piosenki. Śpiewa kobieta. Po angielsku. Lata raczej 2000-2010. Nie znam dokładnej daty. Popularna była ...
-
Pilne☹Jak nazywa się piosenka z filmu Sing 2❓Jaki tytuł ma piosenka z filmu "sing 2" w momencie jak ta pani kameleon wraca ...
-
szukam piosenki , nie daje mi to spokoju ...Cześć , szukam od kilku dni pewnej piosenki i nie udaje mi się jej znaleźć. ...
-
Co to za piosenka?Szukam piosenki, jedyne co pamiętam, to teledysk. Teledysk jest animowany, cały w odcieniach różowego, w ...
-
Śląska piosenkaTytułu tej piosenki to chyba nikt nie odgadnie? PS. piosenka zaczyna się w 1:29. Link: [youtu.be] ...
-
szukam piosenkiWitam szukam piosenki która znam tylko z teledysku :D W teledysku kobieta szykuje kolacje urodzinowa dla ...
-
Piosenki o ćwiczeniach na siłowniDzień dobry. Poszukuję dwóch piosenek o ćwiczeniach na siłowni. Fragment tekstu pierwszej z nich: "Gdy ...
-
Podobne do hype-quenonafidePoszukuje teledysku podobnego do quebonafide -hype, w którym występował czarnoskóry mężczyzna miał bodajże dwa teledyski ...
-
Szukam utworu house z lat 90, manga w klipieWitam. Błagam, pomocy. Teledysk widziałem chyba w starym berlin housie, z gdzieś ok 1995. Numer jest bardzo ...
-
-
Poszukiwanie piosenki na podstawie kawałka tekstuSzukam piosenki, w której we wzrotce był tekst w stylu: - "życie z nami czy bez ...
-
Szukam dziewczyn które nagrywały covery na YTHej Szukam kanału 2 dziewczyn (blondynka i brunetka) w 2010-2012 na pewno dużo znanych piosenek coverowaly ...
-
TytułMam pytanie. O utwór który był grany na Eska TV chwile przed reklamami . ...
-
Piosenka z radia RMFNie było kategorii piosenek z radia, więc sorry, że ustawiłem muzykę z programu tv. Codziennie ...
-
La EsperanzaWitam :) Od jakiegoś czasu chodzi Mi po głowie melodia La Esperanza, problem w tym, że ...
-
Kobieta śpiewająca w afrykańskiej wiosce (wolna i raczej smutna piosenka)Piosenka pochodzi raczej z lat 2012-2015, śpiewa ją kobietą w Afrykańskiej wiosce, w szałasie. Wolna ...
-
Aa Oo Aa Oo AaWitam, szukam piosenki której pamiętam niewiele, były to czasy 2000-2003 roku, przez prawie całą część ...
-
Piosenka disco polo z tekstem "Kocham cię"Kiedyś słyszałem taką piosenkę disco polo, w której w refrenie pojawiało się zdanie "Kocham cię!" ...