-
Co to za piosenka?Co to za melodia? 0:16 [youtube.com]
-
Co to za nutka od 2.10 ?[youtube.com]
-
Muzyka elektronicznajaki tytuł ?
-
Błagam pomocy - znaleźć piosenkęCześć, staram się znaleźć piosenkę o której nie wiem praktycznie nic. Jedyne co mi krąży ...
-
Piosenka klimatyczno - świątecznaDzień dobry, szukam piosenki, której teledysk pamiętam z MTV, z lat 90-tych. Co charakterystyczne - ...
-
TeledyskSiema. Szukam teledysku, leciał kiedys na vivie lub innym mtv rock, czy 4fun.tv - spiewa ...
-
Ktokowiek słyszał, ktokolwiek wie ... :)Hej, Może ktoś będzie w stanie pomóc rozpoznać utwór z załączonego pliku ? Wszelka pomoc mile widziana ...
-
Szukam artysty z kasety magnetofonowej pomóżcie miSzukam wykonawcy z dzieciństwa pomóżcie mi odnaleźć
-
misiata, misiata, misiataTakie Techno/Trance z lat 90-00. Z tekstu pamiętam tylko ,,misiata, misiata, misiata''
-
Tytuł - imię mężczyzny, śpiewa kobieta, DiscoPoloPrzeglądając TikToka wpadła mi jakaś piosenka w ucho. Śpiewają ją kobiety albo kobieta, a tytuł ...
-
Tytuł z "Eurodance"90sPotrzebuję wykonawcy utworu z czasu 53:14 proszę o pomoc [youtu.be]
-
Zdalnie sterowane samolotyKawałek jest z okolic lat 90/00, dyskotekowy klimat. Pamiętam, że śpiewała go czarnoskóra piosenkarka. W ...
-
Piosenka z tekstem "bądźmy poważni, pasujemy do siebie jak harnaś i ice tea"Usłyszałem gdzieś kawałek piosenki gdzie były słowa "bądźmy poważni, pasujemy do siebie jak harnaś i ...
-
Czy ktoś rozpoznaje te utwory?z pierwszego filmiku od 0,53 min z drugiego od 0.14 min [youtube.com] [youtube.com]
-
Szukam piosenkiszukam starej piosenki wykonywanej przez meszczyznę i kobietę i jak dobrze pamietam rytmiczna piosenka na ...
-
Piosenka z tiktokaUrywek zauważyłem na tiktoku, i mi przepadło.. Z komentarzy wynikało, że jakby było to dograne ...
-
Witam szukam kawałków może ktoś kojarzy kawałki z YouTubeProszę o pomoc z "Eurodance" chodzi o 2 kawałki Eurodance 7:57 i 53:19 [youtu.be]
-
Winchesterek tiveria Metin2? YouTubeWitam , niestety użytkownik Winchesterek już dawno temu usunął kanał, a miał dość sporo filmików ...
-
Szukam piosenek w takim styluszukam piosenek w właśnie takim meksykańskim stylu jak ta [youtube.com]
-
Szukam piosenki z fifa 21Szukam piosenki z fifa 21 trybu Volta. Przeszukaliśmy z kolegą cały soundtrack, ale jej nie ...
-
Jaka to melodia :)Cześć :) czy są tu fani serialu Promyk nadziei? Poszukuje tytułu piosenki z serialu Promyk ...
-
Piosenka z filmuSłyszałem tę piosenkę nieraz, shazam nie łapie nic, po tekście w Google również. [youtu.be]
-
Techno dubstep o żubrach z Krystyną Czubówną?Siema. Mignęło mi to gdzieś na fejsie, nie zapisałem a teraz mam za swoje i ...
-
Szukam piosenkiSzukam polskiej piosenki w której młodzi ludzie rozbijają butelki piwa i mówią o zakazie picia ...