-
prosze o pomoc pilnieZaczyna się od 5:57 . Bardzo mi zależy, proszę. Z góry dziękuję. [soundcloud.com]
-
Housowa nuta grana w klubach bardzo podobna do tejWitam [youtube.com] mamy taka nutkę w remixie powiedzcie mi od 1.15 leci house owa melodia cały probem ...
-
Vixa vixa pomóżcie odnaleźć!Zaczyna się od 5:57 . Bardzo mi zależy, proszę. Z góry dziękuję. [soundcloud.com]
-
muzyka z filmiku[youtube.com] muzyka z pierwszego filmiku, zaraz po intro. tam gdzie czołg krąży . :)
-
Piosenka z fragmentu tekstuUsłyszałam piosenkę w lokalnej stacji radiowej. Dość rytniczna. Zdaje mi się że nowa. W refrenie ...
-
nutka z filmiku[youtube.com] kojarzy ktoś od 0:26 ?
-
Piosenka z top gear classic car rally challengeWitam Proszę o rozpoznanie piosenki z odcinka top gear. Jest to sezon 13 odcinek 6, ...
-
między 15-17 min. Kamil w szpitalu żegna się z AnetąNa wspólnej odc.1899
-
Rockowa piosenkaJak w temacie czy jest ktoś w stanie rozpoznać tytuł tej piosenki z tego filmiku: [youtube.com]
-
Tytuł piosenki pierwsze 10 sekundInteresuje mnie pierwsze dziesięć sekund [youtube.com]
-
rytmiczna, kobieta śpiewa "amor"Usłyszałam ją w sklepie w Pradze, tak rytmiczna że ciężko było się opamiętać, żeby nie ...
-
Troche skomplikowane :DA wiec dzis wieczorem tak około 1-2 leciała na kanale E4me taka piosenka gdzie w ...
-
Kto poda tytuł ?Kto poda tytół tego utworu [www40.zippyshare.com] przewincie do 40:50 z góry ...
-
Gitarowa, w refrenie szybka i dość nowa piosenkaBardziej indie rock. Brzmienie podobne do The Lumineeres/Pasesengers. W mp3 moje wykonanie na gitarze, tak ...
-
-
Romantyczna melodia z pokazu modyJaki tytuł nosi utwór rozpoczynający się chyba w drugiej minucie- skrzypce, pianino (?). Kończy się ...
-
Jak się nazywa ta piosenka? (Radio Patrol)Proszę was o rozpoznanie tej granej przed chwilą w internetowym Radiu Patrol piosenki, za co ...
-
Piosenka niedawno leciała na 4fun tv.Cześć szukam piosenki która 2 dni temu chyba leciała w programie Party Shaker w 4fun ...
-
piosenka z filmu step up 4 revolution[youtube.com] 58:29 minuta
-
Jak nazywa się ten kawałek?[youtube.com] jak to sie nazywa
-
HardStyle z Jumpstyle!Wie ktoś co za nutka tutaj tkwi? Proszę o szybką pomoc! [youtube.com]
-
Tytuł piosenki z filmikuPoszukuję nazwy piosenki z tego filmiku - [youtube.com]
-
Piosenka z 9. odcinka Project Runway, wejście WellmanPoszukuje piosenki którą usłyszałam w 9 odcinku Project Runway. Była ona tłem na wejściu Doroty ...
-
Ruska? piosenka (nagranie)Siemanko! Wie ktoś może, co to za nutka? [www54.zippyshare.com] Z góry wieelkie dzięki :)
-
Proszę o tytuł z youtube.plBardzo proszę o pomoc w odnalezieniu tytułu piosenki występującej na tym filmiku [youtube.com]