-
Piosenka aktualnaCześć ostatnio często leci w radiu taka piosenka ( nie znam słów ale coś sfałszuje ...
-
Co to za nuta?chodzi mi z tego filmiku w 04:03 i w 04:54 [youtube.com]
-
m jak miloscpiosenka z konca -odcinka 1063 zna ktos ?:)
-
Tango z ok. 19:30 08-05-14r.Szukam polskiego utworu, tango. Tekst to: "Cisza rozdziera twój krzyk. Nie warto mnie kochać, więc ...
-
Stara piosenka techno z lat 90Piosenka nagrywana z kasety, dodaje do załącznika. Proszę o pomoc, myśle że ktoś zna lub ...
-
Cygan dobra muza[patrz.pl] gdzie i jak pobrać ten mix..?
-
Co to za piosenka?[m.youtube.com] proszę o tytuł trzeciej piosenki z filmiku ;) z góry dziękuję za odpowiedzi ;)
-
Piosenka dance/house/elektronicznaTekst był mniej więcej taki: Bring me so (coś tam) nastepnie za jakiś czas udało mi się ...
-
Rmf maxxx[youtube.com] Od 0:44 co to za piosenka ?? Prosze o odp
-
Piosenka UFC pomiędzy walkamitutaj link z youtube [youtube.com]
-
Piosenka z filmiku[youtube.com] 1:30
-
Piosenka sprzed kilku lat, z odgłosami walki w tleWitam. Poszukuję piosenki, która była dość popularna w radiach kilka lat temu. Śpiewała ją kobieta, ...
-
Nutka techno z Energy2000 pomocy !:)Mam pytanko co do nutki z energy a generalnei o jej tytuł .. pierw pojawia ...
-
http://www.youtube.com/watch?v=jkPR3pqQ7Dk[youtube.com]
-
Piosenka z filmiku[ask.fm] czy ktoś wie co to za piosenka od 0:25?
-
Tomorrowland aftermovie[youtube.com] potrzebuję tytułu nuty z 14:00 :)
-
Piosenka z tv jazzowy stylCześć słyszałem ostatnio fajną nową piosenkę w tv, albo radiu nie pamiętam już zaczynała się ...
-
Co to za piosenka co leci w radiu?Ta na gitarze w tle w samochodzie? Śpiewa ja mężczyzna i potem właśnie jest taka ...
-
Super house ....[youtube.com] szukam tytuły tych piosenek od 3 dni szukam i nic może wiecie???
-
piosenkaUtwór z odcinka 7 sezon 4 lekarze min.4:30
-
Fajne technopiosenka leci tak CCCC FFFF EEEE DD CC
-
Jak nazywa się piosenka z reklamy lg g2[youtube.com]
-
muzyka w 0:07?[youtube.com]
-
PIOSENKA Z KANADYJSKIEGO FILMU Web of LiesNagany kawałek dyktafonem, wiec jakoś jest tak o, ale spokojnie można posłuchać :)