-
kawałek z Club Seven 10.05.14muzyka nagrywana dyktafonem z telefonu w klubie, więc jakość nie powala, próbowałem SHAZAMem ale z ...
-
Tytuł nutki.Nutka leci w 0:13 - 0:22 [youtube.com]
-
co to za polska piosenka?[w907.wrzuta.pl]
-
stare nagraniaposzukiwany wykonawca i tytuł [21kris21.manifo.com] także załączony utwór
-
Muzyka z 32:32 - dubstepCzy ktoś może zna muzykę z outro do tego filmiku? Zaczyna się w 32:32. [youtube.com] ...
-
Tytuły utworów bez słów/melodii na tumblrPo lewej stronie na panelu są różowe przyciski odtwarzacza. To nieważne, które tytuły rozpoznacie, wypiszcie ...
-
Wykonawca - tytułWitam jeśli ktoś widział teledysk będzie wiedział o co mi chodzi :) A więc teledysk ...
-
Dziewczynaw czerwonej spódnicy,krawacie i białejkoszulW sumie to ta dziewczyna była coś w stylu niegrzeczna uczennica i ona z jakimś ...
-
Co to za piosenki (dubstep)Hey mam pytanko [youtube.com] [youtube.com] pytanie dla maniaków dubstepu co to za utwory?
-
muzyka z radioparty[vocaroo.com] od 0;20 wiem slaba jakos ale piosenka jest charaktersystczna i da sie cos uslyszec ;3 ...
-
szukam piosenki z radia paradadzis leciała o 21.56 godz poisenka cow stylu zespołu WTF kojarzy ktos chyba jakas nowosc ...
-
co to za polska piosenka?[w907.wrzuta.pl] wydaje mi sie ze ta piosenke spiewa kabaret elita?
-
Poszukuje pewnej piosenki z musicalu.Witam serdecznie, Poszukuję pewnej piosenki. Słyszałem ją pierwszy raz w jakimś musicalu i teraz przypomniał mi ...
-
Hip-Hop - znam tylko kilka słów, proszę o pomocSłyszałem u znajomego kolegi fajną nutę typu Hip-Hop czy Rap (nie wiem dokładnie). Nie wiem ...
-
Piosenka z filmiku na youtubieChodzi mi o pisoenki wszystkie z tego filmiki na youtube. link : [youtube.com]
-
Podobne do link[youtube.com] Potrzebuje nutek podobnych do tej z linku chodzi o vocal jak i sam instr . ...
-
Tytuł utworu od 8:26[youtube.com] Witam! Szukam nuty od 8:26.
-
Nutka z filmuCześć! Co to za nutka w tym filmie: [youtube.com] Od 1:20 w tle ? Proszę was o pomoc ...
-
Nutki w tleCześć Jakie nutki lecą w tle tego filmu: [youtube.com] Od 0:00 Od 4:35 Proszę was o pomoc
-
Muzyka z fimu tivoltamuzyka w tle z tego filmu rozpoznajemy.pl
-
EurodanceWitam.Przypomniała mi się piosenka typowa z tamtych czasów(lata 90) i za mną cały czas chodzi,pamiętam ...
-
Kawalek z filmiku 1:43 jaki to?http://www.youtube.com/[youtube.com] z tego filmiku min 1:43 jaki to kawalek ? :)
-
Tytuł piosenki w tle w filmiku zmiana Nawałki[youtube.com] witam co to jest za nuta
-
Lekarze sezon 4 odcinek 12 zwiastuntak jak w tytule. POSZUKIWANE :))
-
lekarze, s. 4 odcinek 8podczas tańca starego ordynatora Leona Jasińskiego z Basią Torzewską