-
http://www.audionetwork.com/production-music/fiesta-esProszę pomóżcie żeby utwór był w formacie MP3 Podałem link do utworu Konkretnie Michael Palmer Fiesta ...
-
Jak nazywa się piosenka w tym losowaniu lotto?Chciałbym znać tytuł podkładu muzycznego, który słychać w tym losowaniu lotto od 1:07 [youtube.com]
-
Piosenka w 0:24 sekundzieCzy wie ktoś co to za piosenka zaczynająca się w 0:24 sekundzie?
-
PIOSENKA HIP-HOP!Siemka, poszukuję piosenki hiphopowej, którą często usłyszeć można było na kanałach muzycznych w tv, melodia ...
-
Wie ktoś co to za nutka ? :D[youtube.com] 2:30
-
Końcówka odcinka ReziegoJak się nazywa piosenka z filmiku Reziego od 18:58 do 19:12 ( i dalej ale ...
-
Rockowe/metalowe kawałki z pianinem/fortepianemPoszukuję kawałków utrzymanych w klimatach rocka lub metalu w których są wyraźne wstawki pianina lub ...
-
Podobny utwór do HalestormWitam! Ostatnio znalazłem na YT tą piosenkę [youtube.com] Pierwszse 9 sekund jest podobne do jeszcze ...
-
For you for you for you !!!! dość energiczny refrenWitam poszukuję pewnej piosenki,jednak jedyne co z niej pamiętam to charakterystyczna zwrotka z refrenu"For you! ...
-
Muzyka z filmu z YT (link w wątku)Panowie i Panie zwracam się do was z prośbą o rozpoznanie pierwszego kawałka z tego ...
-
Muzyka rozpoczynająca ten utwor[youtube.com]
-
tytuła nagrania w vinesie ??[youtube.com]
-
Co to za tytuł piosenki w filmie[youtube.com]
-
dla Dave22Wybacz, ze po dwoch dniach, ale ze wzgledu na brak czasu rzadko czytam maile, a ...
-
kto rozpoznaje????byłbym wdzięczny za tytuł :)
-
Piosenka ref. Let's goin now , hej je je je hej je...Szukam piosenki której refren brzmi tak Doda kiedyś śpiewała na jakimś koncdercie" Let's goin now ...
-
Co to za utwór?Kiedyś to słyszałem w jakimś filmie i kompletnie mi z głowy wyleciało. Znacie ten utwór?
-
lokomotywaPiosenka w której występuje fraza"rozległ się lokomotywy gwizd" to raczej pewne i dalej "kiedyś znowu ...
-
Jak się nazywją te utwory? :)Jak się nazywają te piosenki? Jeżeli ktoś wie, proszę o odpowiedź:) Jeżeli komuś coś świta to ...
-
Clever boy... (radiowa Trójka, 11.05., ok. 14:30)Cześć, Szukam tytułu piosenki, która leciała dzisiaj w radiowej Trójce w audycji "Trojkowo, filmowo". Fragmenty ...
-
Muzyka z filmiku YouTube[youtube.com]
-
Klasyka... a ja nie wiem[youtube.com]
-
DJ Geru Music[youtube.com] zna ktoś może tytuł nutki z powyższego linku?
-
rasijawitam czy może ktoś wie co to za nuta [youtube.com]
-
Jakie tytuły piosenek?[youtube.com]