-
Teledysk czarno-białyPoszukuje tytułu piosenki , pamietam teledysk : czarno -biały , męzczyzna gra na gitarze i ...
-
Muzyka z 2:39[tvgry.pl] bardzo długo poszukuje tej muzyki
-
Alexis y Fido Tytuł piosenkiCo to za piosenka w 4:28 ? Wiem że to Alexis y Fido [youtube.com]
-
Punkowa piosenkaSzukam pewnej piosenki która kiedyś bardzo mi się podobała. W nazwie zespołu albo w tytule ...
-
Zna ktoś? :)[www11.zippyshare.com] 0:35 ? z góry wieeelkie dzięki :)
-
pomoże ktoś?[www26.zippyshare.com] co to za nutka z 14:00? dzięki :)
-
Piosenka z akordeonem w tleOd niedawna często w radiu słyszę taką piosenkę (po angielsku), śpiewaną przez mężczyznę, nie pamiętam ...
-
Duet damsko męski z saksofonem w tlePoszukuję piosenki usłyszanej w jednej z restauracji, nie wiem czy to było z radia czy ...
-
Jak się nazywa 1wsza piosenka z tego filmiku ?YOUTUBE [youtube.com]
-
Co to za utwór?[youtube.com]
-
Szukam piosnki w ktorej refrenie padaja slowa love youzwrotki spiewa raper po angielsku a refren dziewczyna. W refrenie padaja slowa love you a ...
-
Pomocy o tytul piosenki ;)Pomozcie mi znalezc tytul piosenki: Laska tanczy sobie na plazy w jakiejs sukience. Tanczy subtelnie ...
-
poszukuję piosenki z zajęć zumbycześć. Jak w tytule szukam piosenki, która leci jakoś tak boom boom boom potem coś ...
-
Tvp 1 muzyka w tle zapowiadajacy hit na soboteFilm jak urodzic I nie zwariowac . Piosenkę śpiewa kobieta i mężczyzna. W TVP 1 ...
-
klubowa - LEGOHej, poszukuję piosenki, która często jest na esce na przykład, z tekstu pamiętam LEGO. Jest ...
-
Chłopak rzucił mi wyzwanie..Hej. Chłopak, którego niedawno poznałam rzucił mi wyzwanie. Mam mu ułożyć składankę. Niewiele się znamy, ...
-
Widziałem tylko teledysk!Witam. W teledysku śpiewa blondynka w białej sukience, na ulicach prawdopodobnie NY. pokazani są tam ...
-
Utwór z promo KrAZ-aWitam , ostatnio przeglądając internet trafiłem na ten filmik ([d0f55.ulinks.net] lub [youtube.com] promujący model ukraińskiej ...
-
Kto wie jak nazywa się piosenka z The voice of Poland?Piosenka ta leci w tle najnowszej zapowiedzi The voice of Poland 4!!!! POmocy
-
co to za piosenka ?[youtube.com] 8 sekund, ale powinno wystarczyć :)
-
aj aj aj hiszpańska piosenka NAGRANIEProsze o rozpoznanie piosenki z nagrania [ulub.pl]
-
Piosenka z wokalem podonym do Lany Del Rey[youtube.com] na początku tego filmu jest kawałek tekstu, może komuś sie uda podać mi tytuł.
-
Jakie instrumenty tutaj grają?[player.polskieradio.pl] Jakie instrumenty jesteście w stanie usłyszeć z tego radio? Ja kompletnie nie mam pojęcia, proszę ...
-
Suzi QuatroWitam, potrzebuje piosenki Suzi Quatro i tu pojawia się problem bo wiem tylko że mocno gra ...
-
Piosenka z radia internetowegoRozpoznaje ktoś tą piosenkę ? Jeśli tak proszę o podanie tytułu.