-
Piosenka, prosłbym o rozpoznanieWitam. Bardzo mi zależy o rozpoznanie jednej piosenki, nie wiem jak dokładnie opisać. Jest to piosenka rockowa, ...
-
Pilnie potrzeby tytul nuty w tle!!!![m.youtube.com]
-
Piosenka Hip Hop, W Teledysku Tanczy Policjant, Piosenka O Sąsiadach?w refrenie troszeczke jakby dancehall, teledysk wesoły kolorowy, tańczy w nim policjant, o sąsiadach, pliisssss ...
-
Rock and roll ??Uwaga bardzo zła jakość bo przegrana z filmiku.
-
Techno starsza nuta[w996.wrzuta.pl]
-
KSW- Wejście B. MańkowskiegoWiadomo. Co to za utwór z jego wejścia? Z góry dzięki za pomoc.
-
Piosenka francuska albo angielskaSzukam piosenki wolnej prawdopodobnie śpiewał ją mężczyzna w refrenie było coś takiego muaaaa nananana nana ...
-
muzyka z zapowiedzi anny tacikowskiejczy zna ktoś muzykę z zapowiedzi anny tacikowskiej z dzisiejszego odcinka (sezon 4 odc.12)
-
Nieznany bluesKategoria: Blues Proszę o pomoc w ustaleniu wykonawcy tego nagrania
-
Jak się nazywa piosenka z tego filmiku?[youtube.com]
-
muzyka z ksw 27Jak sie nazywa piosenka która leciała po zakończeniu walki mateusza gamrota
-
Poszukuje tytułu piosenki z filmiku.Poszukuje tytułu piosenki z filmiku. Leciala w radiu CCM. [youtube.com]
-
muzyka z linku[youtu.be] chciałbym się dowiedzieć co to za melodia
-
Szukam nowej wersji ,,Mam chusteczkę haftowaną"Witam . Szukam nowej wersji piosenki ,,mam chusteczkę haftowaną'' . Piosenkę tą usłszałem w radiu ...
-
Classic Trance - utwór wycięty z setaWitam Szukam tytułu tego utworu jest to na pewno utwór co ma powyżej 10 lat. ...
-
Cover Roxette - Listen to my heart, HELP!Czy ktoś wie kto to śpiewa i jaki jest tytuł piosenki, błagam o pomoc jak ...
-
piosenka z croppaJestem czesto w croppie i czesto slysze piosenke z powtazajacym sie slowem gummy bear jak ...
-
Muzyka z linku? 8:33[youtube.com] muzyka z 8:33 jest to "cover" jakiegoś utworu pytanie jakiego?
-
Ace Combat 2Szukam utworu, który brzmi podobnie do tego z intro do Ace Combat 2. Chodzi o ...
-
Reklama Hyundai'awitam, poszukuję piosenki z reklamy Hyundaia, która ostatnio dość często leci w telewizji. Zanucić nie ...
-
CO TO ZA PIOSENKA PILNE ?!ta co Leci z samego początku od 0:00 .
-
-
Piosenka z filmu "W pułapce pożądania"Od 24;30 do 27;40 [cda.pl]
-
x factor 11 odcinekCZY KTOŚ ZNA TYTUŁ PIOSENKI WYKONYWANEJ PRZEZ ANNĘ TACIKOWSKĄ W DZISIEJSZYM X FACTORZE?
-
Jak nazywa się ta czapka?Jak nazywa się dokładnie taka czapka? (po polsku, albo po angielsku)