-
Piosenka leciała na eska.tvJakiś facet naprawiał auto, poraził go prąd i zmienił się w jakiegoś rock-mana, wszedł do ...
-
Ruda pani, szczegółów brakInformacji mam mało, jednak liczę na Wasze obycie muzyczne. A zatem. Usłyszałem wczoraj o jakiejś ...
-
Tupac?Witam. Teledysk oglądałem jakoś w 2000 roku, teledysk rysunkowy, chyba jakiś most, dziewczyna jeżdżąca na ...
-
po teledyskuwitam, szukam tytułu utworu, muzyka gra mi w głowie, ale nie sposób przełożyć tego do ...
-
Poszukuje piosenki z wczorajszego KSWposzukuję piosenki przy której wychodził wczoraj Borys Mańkowski
-
co to za piosenka w podkładzie[youtube.com] prosze o tytuł piosenki
-
Szukam piosenki z Radia PiekaryWitam! Szukam tytułu piosenki granej w Radiu Piekary. Jest to niby ślubna piosenka - coś o ...
-
Piosenka być może z Fast & FuriousPiosenka leciała zaraz po rozpoczęciu parady studentów w Warszawie, umieszczam fragment, który udało mi się ...
-
Muzyka elektro z filmiku (link w opisie)chodzi mi o piosenkę która leci od 2:48 [youtube.com]
-
Tytuł/autor z youtubeMam utwór genialnie wpada w ucho ale nie mam pojecia co to może być, ktoś ...
-
Starsza, spokojna piosenkaSzukam starszej piosenki, pamietam tylko teledysk, wiem ze byl ciemny, ciemna sceneria, i migaly kolorowe ...
-
Melodia na początku filmikuWydaje mi się, że to z jakiegoś filmu, ewentualnie reklamy, ale za nic nie mogę ...
-
Muza w tle.Co to za utwory? [youtube.com]
-
Jaka to piosenka?Wiec tak piosenka pomiedzy 2000 a 2002 roku. kobieta z wiankiem lub kwiatami we wlosach ...
-
Secik z RPWitam serdecznie znacie może te nutki ? :) Będę wdzięczny za podanie tytułów. Z góry ...
-
Polski rap/ hip-hop fajny utwórNie pamiętam wykonawcy ani tytułu. Utwór jest o tym jak facet przenosi się w czasie ...
-
kto spiewa te piosenki ...?prosze o tytuł i nazwe wykonawcy : 1) [w125.wrzuta.pl] 2) [w633.wrzuta.pl] 3) [w633.wrzuta.pl]
-
Motyw Fortepianowy Z Programów Tvn Np. :kobieta Na Krańcu świata " "brzydula" I "top Model"hej!! szukam pisenki a włąsciwie utworu na fortepian który często pojawia się w produkcjach tvn. Np. ...
-
"Bezpieczeństwo w pracy zależy od Ciebie" - MuzykaWitam. Poszukuję tytułu utworu lecącego podczas spotu promującego akcję "Bezpieczeństwo w pracy zależy od Ciebie". ...
-
Pierwszy utwór z filmiku?Witam Chodzi mi o tytuł piosenki, która rozpoczyna się w 0:16. Z góry dziękuję :) [youtu.be]
-
Interesuje mnie 42 sekunda z czego to jest kawalek?[soundcloud.com]
-
Reklama toyotyCo to za piosenka z najnowszej reklamy toyoty ?
-
Kto śpiewa piosenkę z reklamy LidlaWIOSENNA MODA MĘSKAWIOSENNA MODA MĘSKA LIVERGY - SEE YOU IN ROME
-
Piosenka z 6:10[youtu.be] Proszę o pomoc w rozpoznaniu tej oto pioseneczki, pozdrawiam.
-
Dwa utwory.Znacie??1.Techno z filmu [youtube.com] 2.Nagranie