-
z filmiku na YT[youtube.com]
-
Poszukuje tytułu znanej piosenki :D Na pewno znasz :)Witam, poszukuje piosenki która bardzo mi się podobała ale nie pamiętam jej tytułu, postaram się ...
-
Czy ktoś może zna ten kawałek?Siemanko czy ktoś zna może z was ten kawałek? Nagrałem 45 sekund plik do pobrania ...
-
Pani DoubtfireChodzi mi o piosenkę z samego początku filmu. Coś w stylu figaro czy jakoś tak.
-
CO to za piosenka?Co to za muzyka od 20 sekundy? [youtu.be]
-
Piosenka z seta[www10.zippyshare.com] 14;30 co to za nuta?
-
Piosenka/Nowa/Electro-House/SaksofonPoszukuję dość nowej piosenki , często leci w radiu i jest tam wyraźny "skrzeczący" ...
-
Stary, bardzo znany kawałek z saksofonem :DPiękna wstawka na początku z saksofonem "na pierwszym planie", w tle fortepian... Takie jazzowe ...
-
Nutka z x factorWitam co to za nuta kreci sie kolo tego araba? [youtu.be]
-
piosenka z ksw 27 jak wchodzi maiquel falcaopodajcie tytul piosenki z ksw
-
Stary film o zakochanej w duchuSzukam starego filmu o tym, że kobieta przeprowadza się do starego, pięknego domu, w którym ...
-
Tytuł piosenkiZna ktoś może tytuł tej piosenki ?
-
ekipa w riojaka piosenka jest tłem tej reklamy: [youtube.com] (ekipa z rio) nuta często słyszana ale za ...
-
ZBUKUWitam poszukuje piosenki bodajże Zbuku w której mówi "jeśli nie poczułeś hip hopu oddam/zwrócę Ci hajs" ...
-
Tytuł Utworu (5:00-8:47)[youtube.com] od 5:00 do 8:47 prosze o tytuł
-
Piosenka timberlake'aWydaje mi sie, że śpiewa to Timberlake - takim piskliwym głosem i gra na gitarze. ...
-
jakiś remix techno z filmu Kosmiczny Meczpierwszy raz go usłyszałem w 2005 roku w audycji radiowej, nic więcej nie moge powiedzieć
-
Co to za rap/dub robot w refremie[sendspace.com]
-
Jaka to piosenkaHej Słyszałem kiedyś taką piosenkę i udało mi się ją nagrać na dyktafon. Znacie to ...
-
Co to za piosenkaHej Słyszałem kiedyś taką piosenkę [gg.pl] i udało mi się ją nagrać na dyktafon. Znacie to ...
-
remix techno z 2000 roku z gitarkąwiem tyle że jest to jakiś remix jakiegoś rockowego kawałka o bardzo wolnym tempie
-
Kawałek Busta Rhymes, szybka nawijka, nigga!Poszukuję kawałka Busta Rhymes, w którym w "refrenie" mamy bardzo szybką nawijkę "coś tam nigga, ...
-
Poszukuję zespołu z polskiego rapuWitam, Poszukuję zespołu, którego słuchałem jeszcze na kasecie wiele lat temu. Jedyne co siedzi mi w ...
-
Szukam piosenki!Szukam piosenki typu metal/ rock, stara mniej wiecej lata 90 moim zdaniem. Śpiewa ją zespół ...
-
jak nazywa sie pierwsza nutka z tego filmu?:)[youtube.com]