-
0:14-0:17 - co to za piosenkajak w tytule. [youtube.com]
-
Polski hip hop z filmiku na facebookuWitam, szukałem tego utwóru po tekscie piosenki, ale niestety na marne, zosatłą tam tez podana ...
-
co to za muzyka z filmiku minuta 2:30[youtube.com] tytuł i wykonawca nuty z 2:30
-
Polska piosenka rockowaOstatnio wpadła mi do głowy piosenka polska piosenka rockowa. Wykonawca jest mężczyzną. Muzyka jest dość ...
-
Ktoś zna kawałek od 7 minuty ?[www72.zippyshare.com]
-
Czy ktoś rozpozna tytuł piosenki z mego opisu? :))Witam! Przechodzę od razu do meritum sprawy. Wczoraj (w nocy) usłyszałem piosenkę, którą znałem już od ...
-
Reklama radiowa Polifarbu sprzed około 20lat.Czy ktoś pamięta podkład muzyczny do radiowej reklamy Polifarbu sprzed około 20lat? To była jakaś ...
-
Piosenka z lat 80Siedzi mi w głowie taka jedna piosenka, i nie potrafię jej znaleźć. Tak jak w ...
-
Rozpoznanie piosenki (link)[joemonster.org] Jak się nazywa ta piosenka z 1:50 z piesełem
-
Muzyka z youtubeCo to za muzyka? [youtube.com] 36 sekunda.
-
1 nutaZna ktoś pierwszą nutę ? [youtube.com]
-
Piosenka Błagam pomocy!Siemka,przeglądając internet trafiłem na film w którym,w tle była puszczona piosenka,nagrałem ją i wyciąłem kawałki ...
-
Szukam piosenki z maratonu zubmy !szukam piosenki z zumby w której są słowa/odgłosy takie : jał jał jał/ miał miał ...
-
Intro z filmu isamu[youtube.com] Może mi ktoś pomóc? Nigdzie nie umiem znaleźć nazwy tej piosenki a bardzo mi się ...
-
jaki tytuł???jaki jest tytuł tej piosenki???
-
Piosenka (mam nagrane w słabej jakości)Siemka,ostatnio przeglądałem internet i trafiłem na film gdzie którym w tle była puszczona piosenka,nagrałem ją ...
-
Piosenki z csWitam usłyszałem w cs kilka fajnych nutek znacie może tytuły tych piosenek proszę o pomoc ...
-
take over control z innym vocalemposzukuje dokładnego tytułu tej piosenki, oryginalna nutka nosi tytuł: Afrojack & Eva Simons - Take ...
-
szukam tytułów teledyskówwidziałam urywki dwóch teledysków: w jednym dziewczyna w zółtym podkoszulku, facet w czerwonej koszulce i ...
-
don't call babyco to za piosenka, leci w esce, na pewno jedna ze starszych, w zwrotkach ktoś ...
-
Wawa NON STOPUtwory z odcinków Wawy NON STOP.
-
Piosenka z teledysku z gościem z kaskiem na głowieWitam około 20:30, 21:00 na Eska TV leciała piosenka ale nie wyłapałem tytułu. W teledysku na ...
-
piosenka z reklamyTaka piosenka w stylu imagine dragons i tekst był "in the story of my ...
-
muzyka z vines'amuzyka z tego [facebook.com] z gory dziekuje :)