-
Teledysk:ciemny pan na schodach miał czapkę Tailor...Niestety nie wiem co to za gatunek, wiem, że na teledysku był ciemny pan siedzący ...
-
Bardzo mi zależy na tym utworze prosze o pomoc[youtube.com] tak naprawde niewiem co to za rodzaj piosenki ale prosze o pomoc
-
Jak się nazywa utwór, który słychać na tym nagraniu?Dołączam w linku do odsłuchania: [uploaduj.net]
-
Kawałek utworuHejka chłopcy, gram w CS-a i bardzo spodobała mi się jedna piosenka z roundsound ;). ...
-
Co to za utwór Cascady?Co to za melodia, jest to utwór zespołu Cascada i jakiś remix WAŻNE!!! [www54.zippyshare.com]
-
Proszę, wejdź, ważne![youtube.com] proszę o 1 nute :)
-
spokoj z rapemmNa starcie albo w onnym czasie spiewa kobitka spokojnym glosem dosc powoli. Potem wbija ...
-
Poszukuję dwóch piosenekPoszukuję tytułu tych dwóch piosenek (Disco-Biesiada) [www11.zippyshare.com] [www58.zippyshare.com]
-
muzyka z filmuJest to melodia, którą można zagrać na flecie sopranowym (prostym) i jej nuty to: c2, h, ...
-
Co to za muzyka ?Leci w 1:20:15 ten podkład z góry dzieki :) [youtube.com]
-
Poszukuję nazwy piosenkiSzukam nazwy piosenki. Załączam plik. Jest to remix jakiegoś kawałka. Nie znam wykonawcy i utwór jak ...
-
AUDYCJA RADIOPARTY.PL DJ DANIUS DI MUA LINK WRZUTA.Witam , otóż szukam tego utworu , [w48.wrzuta.pl] . Dokładny remix i wykonawca :) ...
-
Piosenka z ligi we Wrocławiu 16/17/18słowa brzmią tak : this is volleyball .... I love volleyball
-
Eletro czy coś innego ? Pomoc w identyfikacji tytułupiosenka wycięta z godzinnego seta, szukałem przez soundhound i shazm ale bez rezultatu, liczę na ...
-
Power MetalCzy wie ktoś może kto jest wykonawcą tej piosenki? byłbym ogromnie wdzięczny za pomoc
-
Co to za piosenka, egotrue, mam na imie aleksanderWitam, ostatnio slyszalem piosenke i na 99% jestem pewny ze byla to piosenka ktorys z ...
-
co to[youtube.com]
-
Łupanka[www63.zippyshare.com] Szukam tytułu tej nutki.
-
Piosenka- tv puls, reklama "szósty dzień"Poszukuję piosenki w tle :) [youtube.com]
-
Co za nutki?[youtube.com]
-
Duet sprzed kilku lat śpiewany po angielskuTa piosenka była dość popularna kilka lat temu. Śpiewają ją w duecie mężczyzna i kobieta, ...
-
Piosenka z bałkańskim refrenem (grana w radiu ESKA)Bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu piosenki granej w radio ESKA(tam ją usłyszałam kilka tygodni ...
-
Nietykalni / Intouchables (2011): ostatnia piosenkaJakby ktoś mi podał tytuł piosenki, która leci już na sam koniec filmu "Nietykalni" byłabym ...
-
Piosenka z charakterystycznym fragmentemFragment który zapamiętałam i którego poszukuję leci mniej więcej tak : (tu nagrałam) [vocaroo.com] to jest ...