-
Bardzo trudne pytanie :oWitam, poszukuję nazwę utworu który zaczyna sie od wejścia faceta "OOoooOoo" Tu tu tu tutu ...
-
Co to za piosenka?Chodzi mi po głowie piosenka z serialu 'To nie koniec świata' z odcinka 26. Leci ...
-
Piosenka z Rodzinki.plodcinke 107 na końcu jak marysia i natalia śpiewają po wygranej w wyścigach konnych prosze ...
-
kto kojarzy? wykorzystano podkład z refrenu "walking oposzukuje kawałka klubowego, słyszałam go na imprezie, ale nie w porę włączyłam shazam :( wykorzystali w ...
-
Dance - może ktoś zna tytuł i wykonawcę!Witam. Może ktoś zna tytuł i wykonawcę załączonego kawałka??
-
Teledysk czarno białyTeledysk jest z lat 80 lub 70. Czarno biały. Na początku pokazane jest zdemolowane mieszkanie. ...
-
Piosenka - czarnoskóra wokalistka.Szukam piosenki : - śpiewa czarnoskóra kobieta - tempo umiarkowane - klimat popowy - w ...
-
Szukam Piosenki Z H&m! :)jeśli znajdę tą piosenkę to chyba będzie graniczyło z cudem, ale proszę o pomoc ;p byłam ...
-
Usłyszane w samochodzie stojącym na światach :)Wrzuciłem moje odtworzenie małe na vocaroo - posluchaj i jesli wiesz co to za utwór ...
-
Czy ktoś zna ten kawałek?Dołączam plik
-
Prosze o szybkie odpowiedzi!!!!![pokemonxdark.url.ph] 1 i 4 piosenka która tu leci zna ktoś je ?
-
jak ta piosenka sie nazywa[sendfile.pl]
-
miliard w rozumieJaki tytuł nosi ta melodia : [youtube.com]
-
Kilka utworów z YouTubeWitam. Poszukuję kilku kawałków wykorzystanych jako podkład we filmach z YT. Oto one: 1. [youtube.com] 2. [youtube.com] (pierwszy ...
-
kawałek z radio ftbProszę o pomoc w rozszyfrowaniu tytułu i wykonawcy......
-
Oryginał tytuł piosenkiJest taka lipna piosenka, ale podkład, jest klasyką, nie wiem jednak co to jest, proszę ...
-
Jak nazywa się nuta z seta[seciki.pl] Jak nazywa się nuta z seta PART 2/2 minuta ...
-
Mayday 2014proszę o podanie wszystkich utworów z tego seta: [www50.zippyshare.com]
-
Pomoc w skojarzeniu piosenki podobnej doCześć wam :) kilka lat wstecz była sobie taka piosenka, która brzmiała prawie że identycznie ...
-
Muzyka klubowaWiedziałem dawno taką imprezową piosenkę na youtube, pamiętam tylko teledysk. Jeden czarnoskóry artysta przed kamera ...
-
Co to za piosenka . Japońska.[animezone.pl] z playera vk w pierwszych sekundach
-
utwory z MAYDAYAWitam jak się nazywają te utwory z seta Charly Lownoise & Mental Theo w 1 minucie, potem, ...
-
muzyka z motywem saxo w stylu clubbingPiosenke uslyszalem bedac w Calabrii w 2003 roku, pozniej jakos w ktoryms klubie we Wroclawiu. Szybki ...
-
Piosenka z Zumby ;)Hej Wam ;) Od poniedziałku chodzę na zumbę i usłyszałam tam piosenkę, która teraz nie daje ...