-
Piosenka Z McDonalds TVW McDonaldzie w telewizji leci taki rockowy teledysk gdzie jest babka i facet grający na ...
-
muzyka z filmiku na youtube (melodyjny dubstep)szukam muzyki z filmiku na youtube, która zaczyna się od 1:58 leci w tle do ...
-
Szukam piosenki/wokalistki!Nie wiem nawet do końca czy to hip hop czy pop, słyszałam daaawno temu piosenkę ...
-
SuperNutkiZna ktoś ? :D Jeśli znacie też remixy to śmiało piszcie z góry dzięki :P
-
Jaka to piosenka ??Piosenka z motywami trąbki , wokal męski w refrenie jest krotki tekst , ktory nastepnie ...
-
Szukam utworu z Filmu na You TubeTu jest link do Filmu : [youtube.com]
-
mayday 94 - RMBco to za utwór w secie RMB przed utworem Redemption? Utwór zagrany w ostatniej minucie. [m.youtube.com]
-
nuty do samochoduZnacie jakies nuty do samochodu? Chodzi mi o spokojne nuty bez spiewania. Sama muzyka i ...
-
Ballada z około 2001 r.Poszukuję spokojnej piosenki, ballady, która pojawiła się najpóźniej w 2002 roku. Śpiewa ją czarnoskóry piosenkarz. ...
-
Rap po angielskuSzukam piosenki: rapu po angielsku, w refrenie jest taka piosenka jakby indyjska i dziewczyna śpiewa ...
-
co to za piosenka?są tam słowa mniej więcej 'she will give you what you want she will ...
-
Poszukuję piosenki.Poszukuję piosenki w stylu dubstep. Śpiewa to kobieta i moim zdaniem głos ma podobny do ...
-
co to może być za tytuł ? tekst podany.witam.. szukam piosenki już bite 6 godzin i nie umiem znaleźć... Tekst mi lata cały ...
-
muzyka z radia festkto to spiewa dolanczam mp3 za pomoc bede wdzieczny
-
Poszukuję tytułu tego dubstepu ;)[youtube.com] Proszę o pomoc w rozpoznaniu tego dubstepu, z@&%#$@&y kawałek
-
Piosenka z reklamy pepsi ?Chodzi o tą piosenkę z reklamy pepsi, w której występuje Leo Messi. :) Bardzo prosze o ...
-
Ola w Trasie - coś ala Johnny Cash[player.pl] 13:30 co to za piosenka? Shazam nie daje rady rozpoznać ;/
-
Co to za piosenka?[joemonster.org] piosenka z 22 ...
-
Co to za muzyka?Ktoś kojarzy nagranie?
-
Jak się nazywa ta piosenka?[w722.wrzuta.pl]
-
Piosenka w rytmach arabskich, tureckich "at the liv"Dzisiaj widziałam przedstawienie i w pewnym momencie aktorzy zaczeli tanczyć do dość znanaej piosenki.Muzyka kojarzy ...
-
co to za piosenka?co to za piosenka 29 min tego seta [www57.zippyshare.com]
-
Podkład dźwiekowy czy konkretny utwór?Witam i pytam czy ktoś może rozpoznaje ten fragment? Nie jestem pewny czy to jest ...
-
Piosenka z reklamy L'Oreal[youtube.com]