-
Co to za nutka ?[youtube.com] Kiedyś miałem tutaj t e pytanie i była odpowiedz lecz niestety nie moge znalesć tego ...
-
W google nie znalazłem ;/[youtube.com] dokładnie 5:30 nie mam pojęcia co to jest.
-
Yt song again[youtube.com] od 0;18 d0 0;24
-
Czy ktoś wie co to za piosenka? Typ:Rosyjskie discoCzy ktoś wie jaki tytuł i kto jest wykonawcą tej piosenki? Usłyszałam ją w taksówce ...
-
House z genialnym riffem gitarowymSłyszałam genialny kawałek w dość gorszącym paśmie " Różowa noc" na antenie Polonii1. Kawałek house'owy, ...
-
.Poszukuje tej piosenki od paru miesiecy , jest to piosenka starsza, na początku słychać gwizdanie ...
-
Z którego roku jest ...Trochę inaczej zadam pytanie. Piosenka znana, wykonawca też. Kancelarya - Zabiorę Cię. Znana i ceniona ...
-
ciemnoskóra gra na mini fortepianieSzukam piosenki która pamiętam tylko z teledysku na którym była młoda dziewczyna ciemnoskóra grająca na ...
-
Rokowy kawałek do skoku spadochronem?Czy wiecie co to za energetyczna rockowa piosenka z 3:00 minuty filmiku ze skoku spadochronowego ...
-
Podobne do "Ottawan" ale mogę znaleźć tytułuKojarzy mi się z Ottawanem ale nie mogę trafić na prawidłowy tytuł
-
Co to za piosenka ? od poczatku do polowy ?[youtube.com]
-
Co to za piosenka !?[youtube.com] Chodzi mi o piosenkę w tle :) Sorry za kategorię :D
-
Wycinek z radia internetowego.Wycinek z radia internetowego, zna ktoś?
-
Szukam piosenkiNie znam tytułu ani wykonawcy. W teledysku jest kobieta i mężczyzna. W słowach i w ...
-
Stara piosenka (dość sławna)Śpiewa (rapuje) ją biały gość w okularkach jak Leon miał. Po angielsku ze specyficznym akcentem. ...
-
Utwór z linkuWitam, czy jest ktoś z Was, szanowni, pomóc mi w rozpoznaniu utworu od 0:00 do 2:40 ...
-
Jakiś/eś rap dla ukochanej-wojskoa mianowicie chodzi mi o taki rap że jest to taka jakby forma listu albo ...
-
klip o śmierciSzukam nazwy klipu o smierci, w ktorym brała udzial wokalistka z czarnymi i kręconymi włosami ...
-
Japońska piosenkaWitam ostatnio udało mi się nagrać pewien kawałek "japoński" lecz nie znam tytułu ani wykonawcy. Mam ...
-
Piosenka z ostatniego odcinka Prawo AgatyPiosenka jest polska wolna w momencie kiedy młody adwokat spogląda na pracownicę a pózniej pojawia ...
-
który polski wokalista użył tego bituwiecie może który polski raper używał tego bitu i w jakim kawałku : [youtube.com] Dzieki za pomoc
-
Prawo Agaty najnowszy odc 13 seria 5 pomóżcieCo to za polska piosenka i kto ją śpiewa leci gdy jest aresztowanie a potem ...
-
piosenka techno "everybody put your hands up,na na na"Szukam dwóch piosenek-obie usłyszałem w Gruzji.Pierwsza to lokalne disco,śpiewa facet,skoczna,mnóstwo zwrotek,w refrenie powtarzało się "deli ...
-
Zagadka - proszę o podanie tytułyZagadka - proszę o podanie tytuły piosenki leci 00:00:[youtube.com]
-
piosenka zza wschodniej granicy lata 90piosenka byla w jezyku rosyjskim (chyba) był to pop lata 90 te pamietam jak sie ...