-
Pioseenka.Witam, szukam piosenki w której refren zaczyna się na słowa .. " Cicho... Dzwoni matka"i ...
-
jak ma ten teledysk tytuł ?śpiewa dziewczyna i chłopakjak ma ten teledysk tytuł ?śpiewa dziewczyna i chłopak na przemian, jest o wypadku w ...
-
Czarnoskóra raperka - teledysk 2014A więc, kojarze tylko tyle, że czarnoskóra kobieta rapuje na środku pustyni, na ulicy, i ...
-
nazwa Bitu[youtube.com] siema wie ktos moze jak nazywa bit który leci w 1min25s ?? Dzięki ...
-
Jaki to tytuł?Nie wiem jak to napisać ale chodzi mi o piosenkę gdzie tak na początku są ...
-
Wokalistka z lat 70'Może ktoś zna?
-
Muzyka pogańska/słowiańska z niekrytego krytykamoment od 40 s [youtube.com]
-
Frank Medrano- muzyka z ytMógłby ktoś podać nazwę nutki która leci w tlę tego filmiku? [youtube.com]
-
Jaki utwór od 2:50 ??Witam poszukuje utworu zaczynającego się od 2:50 z Góry Dzięki za Pomoc . ...
-
Polska piosenka,znam tylko fragmenty tekstu...Witam serdecznie, ktoś zna ten utwór. Śpiewają ją 2 osoby, 1wszą i 2gą zwrotkę facet ...
-
Co to za utwór ??Witam bardzo proszę o pomoc ponieważ nigdzie nie mogę zaleście tytułu tego utworu : [youtube.com] (Chodzi ...
-
Proszę o rozpoznanie fragmentów z klipuLink do dema ze strony:[chomikujfilmy.tv]
-
Co to za nutka w 3:40 ?[youtube.com]
-
najnowszy odcinek prawo agaty[player.pl] minuta 30:10 pomóżcie proszę
-
Instrumental Małpa - Nieobecni (koncert)[youtu.be] Właściwy kawałek rozpoczyna się od 39 sekundy. Wersję z tym bitem słyszałem tylko na koncercie. ...
-
Zna ktoś może tytuł tej piosenki ?Zna ktoś może tytuł tej piosenki ?
-
Znacie te piosenke teledysk byl v psychiatryku lub jakczesc znacie moze taka piosenke byla v pomieszczeniu vygladal jak by to byl psychiatryk a ...
-
Ktoś bardzo znany, ale kto?Może ktoś rozpozna?
-
Prosze o rozpoznanie utworów z demaProszę o rozpoznanie tytułów utworów które są zawarte na tym demie ze strony [chomikujfilmy.tv]
-
Co to za muzyka w intro ?[youtube.com] chodzi o muzyke w tym intro
-
NBA Playoffs 2014Witam, chodzi mi o tytuły piosenek które zostają odtwarzane w czasie timeoutów na meczach NBA.W ...
-
Piosenka rockowa śpiewana przez kobietęSzukam piosenki którą śpiewa kobieta (albo i dwie) która składa sie tak jak by z ...
-
Co to za nutka w 0.11 ?[youtube.com]
-
Piosenka z filmikuHej, pomoże ktoś odnaleźć piosenkę z tego filmiku, która gra w aucie? [sadistic.pl] Z góry dzięki
-
cover gitarowy, piosenka metalowa, pomocy!mam nadzieję że pomożecie mi odnaleźć tytuł tej piosenki :)