-
szukam tytułu piosenki i wykonawcyCześć szukam wykonawcy i tytuł piosenki , która leciała dziś 30,05 około godz 6:40 u ...
-
szukam kto to spiewa jaki zespół wykonawczyniszykam tego teledysku mam tylko kawałeczek morze ktos to zna prosze odpowiedz tytuł piosenki lub ...
-
szykam wykonawcy tego przebojujaki to morze byc przeboó jakiego zespołu wykonawca nazwa tytuł piosenki
-
TVN superkino 2014Jak nazywa się piosenka z reklamy tvn super kina na maj i czeriwec 2014 ta ...
-
Nas is like a PejaWitam chodzi o bit z utworu "Nas is like" mamy od paru dni z kolegą ...
-
Piosenka w 1:58Witam co to za piosenka w 1 min 58 s [youtube.com]
-
Jak nazywa się orginał tego.Chodzi mi o melodie skąd ją zapożyczyli, bo wydaje mi się że ją gdzieś już ...
-
Muzyka epicka/trailerowaWitam, poszukuję tytułu tego utworu, z góry dziękuję i pozdrawiam =] [youtube.com]
-
nowa reklama biedronkiprosze o pomoc, nigdzie nie moge znaleźć tytulu tej piosenki a wpada w ucho o ...
-
Potrzebuję Pilnieeee !Potrzebuję tą muzyke. Proszęęęę
-
Jak nazywa sie piosenka (opis teledysku w środku)Kojarzy może ktoś taki teledysk na którym chłopak w autobusie poznaje dziewczyne, potem są razem ...
-
piosenka zumbyjak sie nazywa piosenka zumby przy ktorej tanczy michaela w milosci na bogato sezon 2 ...
-
piosenka z rekalamy małego soczku tymbark w butelce..co to za piosenka z reklmy w tle soku tymbark w małej butelce....kto to spiewa...?
-
co to za nutka?[w601.wrzuta.pl]
-
Nutka hiphop+dubstep/electroWitam, poszukuję piosenki, bodajże w tamtym roku wydana. Teledysk nakręcony tak jakby z koncertu(lecz profesjonalnie ...
-
Progressive.Zna ktoś jakieś fajne kawałki w stylu progressive house? Coś podobnego do Deadmau5'a Strobe czy Faxing ...
-
Dom pełen garnków.W domu było dwóch M@&%#nów. Podczas deszczu/burzy dom zaczął przeciekać. W domu było pełno garnków ...
-
Nieznajomy w Paryżu/Bad boy streetCześć. Przeszukałam już cały internet i wychodzi na to, że nigdzie nie ma tekstu tej ...
-
Muzyka z zwiastuna To nie koniec świata[toniekoniecswiata.polsat.pl] na tej stronie pierwszy film od góry.
-
Project runwayWitam :) poszukuję muzyki z pokazu Maćka Sieradzky'ego, muzyka zaczyna się od 36.25 i kończy w ...
-
Nieznana wokalistka - lata 70'Może tym razem również mi pomożecie?
-
Fragment piosenki - metalSłuchając Pink Floyd - Yet another movie wpadł mi w łapki fragment jakiegoś metalowego kawałka: [supershare.pl] (nie ...
-
Czy ktoś jest jest w stanie rozpoznać piosenkę? LINK[w286.wrzuta.pl]
-
Muzyka na podkład do filmiku z wyprawyCześć, sklejam sobie filmik z jednej z moich wypraw i myślę co by tu wrzucić ...
-
Ryan Tyras - Sensory Perception 003Nagranie z dziś, z radia Party107, może ktoś rozpoznaje wykonawcę oraz tytuł tego utworu? Nie ...