-
Disco polo vox.fmW radio vox.fm słyszałem piosenkę disco polo z mniej więcej takim tekstem : nie szukam ...
-
Muzyka z witryny strony internetowej[lordoftears.tumblr.com] wiem że pisze tytuł ale nigdzie nie potrafię znaleźć wykonawcy tego kawałka, a jak ...
-
Co to za piosenka ?[youtube.com] Kojarze ją ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Zna ktoś ?
-
Emm pomożecie? :P[facebook.com]
-
beat instrumentalWitam ogarnia może ktoś ten o to beat? [youtube.com] 15;15 z góry dzięki!
-
Muzyka z traileru "Odrobina Nieba "[youtube.com] 1:57 za chiny znaleźć nie mogę. Z góry dziękuję! :)
-
Tytuł Deadmau5Prosze o tytuł tej nutki chyba Deadmau5 [www7.zippyshare.com]
-
Piosenka.lata 00 Znana z radia.Witam. Poszukuje piosenki, która powstała w latach 1999-2004. Pamiętam ją z dzieciństwa, była bardzo ...
-
beatema ludzie, potrzebuję beat'u, który zaczyna się od 15;15 [youtube.com] Mam nadzieję, że pomożecie pozdro!
-
Co to za utwór?Interesuje mnie co to za wykonawca?
-
jaka to piosenka w tle reklamy orange ?w linku podaje reklame w której jest piosenka ;) [youtube.com]
-
Zagadka - proszę o podanie tytułyZagadka - proszę o podanie tytuły wszystkich piosenek :[youtube.com]
-
co to za utwór?[w672.wrzuta.pl] poszukuje nazwy tego utworu moze ktos pomoze?
-
Bass bardzo niski chodzi o nazwę 2 nutki[youtube.com] chodzi o nutkę z 0:44
-
PIOSENKA FACECI W SOMBREROPoszukuję piosenki, którą widziałem jak leci w sklepie HOUSE. W teledysku było dwóch facetów, którzy ...
-
Piosenka - gra saksofon i chórek w tleProsze o pomoc ! Poszukuje piosenki, dzis byla grana w radiu eska - cala piosenka ...
-
Muzyka ze zwiastuna "To nie koniec świata"[youtube.com] link do zwiastuna
-
Utwór z mixa Youtube[youtube.com] Kawałek od 1:03 ?
-
teledysk animowany, amerykański rap, wieprze i saunaSzukam teledysku, który widziałem kilka lat temu. Amerykański raper, teledysk w formie ciemnego filmu animowanego. ...
-
muzyka z radio fama sochaczewszukam piosenki,ktora leciala w radiu 28 maja ok godz 15. tekst mniej wiecej brzmial: love ...
-
POMOCY!! Co to za piosenka?Kojarzy może ktoś taki teledysk na którym chłopak w autobusie poznaje dziewczyne, potem są ...
-
tytuł kawałkabyłbym wdzięczny gdyby ktoś podał tytuł zamieszczonego poniżej utworu
-
Piosenka z fitnessu!Piosenkę słyszałam 2 razy na fitnessie kompletnie nie mogę jej nigdzie znaleźć. Spiewa ją ...
-
co to za piosenka?[w601.wrzuta.pl]
-
Może ktoś rozpozna nute z nagraniaMożna posłuchac krótkiego kawałku pod tym linkiem: [www12.zippyshare.com] Jeśli ktoś rozpozna będę wdzięczny