-
co to za nutka?[w601.wrzuta.pl]
-
instrumental 15;15Witam serdecznie szukam beat'u, który zaczyna się od 15;15 [youtube.com] pomóżcie!
-
Muzyka z filmiku o kawałachmuzyka z początku tego filmiku [youtube.com]
-
Pomozecie znalezc pioseneczke z Croppa? :PWitam. Dzis bylem w Croppie i uslyszalem pioseneczke. Bylo to cos w stylu wlasnie Hip-Hop/RNB. ...
-
Piosenka z radia!Witam, ostatnio często w radiu słyszę piosenkę, śpiewaną przez meżczyznę z trochę "dziwnym" głosem i akcentem, ...
-
co to jest za piosenka??zaczyna się podobnie do Firma-Tylko Jeden Buch ale słowa inne są
-
Teledysk Na Pustynidwóch gości ubranych na czarno gra na gitarach w ref dużo baby
-
Muzyka z karczmy - WiedźminWiem, że kompozytorem jest Paweł Błaszczak, ale czy ktoś orientuje się jaki tytuł nosi? [youtube.com]
-
Piosenka zasłyszana w PR 1.Proszę o pomoc - jadąc wczoraj samochodem usłyszałem w Jedynce utwór, który bardzo mi się ...
-
Nutka z youtuba[youtube.com] 1:15 zaczyna się fajny bicik, proszę o podanie ...
-
Co to za piosenka?[youtube.com] Nagranie pochodzi z telefonu kolegi, jest dosyc slabej jakosci. Jesli ktos zna tytuł/wykonawce, bede zobowiazany. Miniatura ...
-
MUZA OD ISAMU !!Potrzebuję tą nute :
-
Melodia z Brzyduli odc. 61 minuta 13:22Hej, czy ktoś wie jak nazywa się utwór z 61 odcinka Brzyduli, kiedy Violetta płacze ...
-
jaki to tytuł?[facebook.com]
-
Muzyka z radia gwizdanieWitam! W drodze z wycieczką szkolną usłyszałem piosenkę z radia. Niesamowicie wpadła mi w ucho. Nie ...
-
LUXTORPEDA- PomocySiemka ! Czy rozpoznajecie może tę nutkę ? [youtube.com] Proszę o pomoc ...
-
Piosenka z pliku video, z youtubeWitam, interesuje mnie nazwa Melodii z pliku wideo - dostępny pod adresem: youtube.com/watch?v=pEVrqLTuHmQ, którą można usłyszeć ...
-
"jestem tu ze zdjęcia jestem juz dostepna" co to?Słyszałam te piosenkę wczoraj w radiu , refren śpiewa dzieczyna " jestem tu ze zdjecia ...
-
Piosenka z vimeoPoszukuje tytułu piosenki z 55 minuty: (na przyszłość prosiłbym o wstawienie linka audio)
-
Szukam utworu[youtube.com] szukam utworu z tego filmiku, kojarzę go, jednak za nic nie mogę sobie przypomnieć nazwy
-
Kto to śpiewa?Czy ktoś wie jaka jest nazwa utworu fragment 1.54 - 2.22 [youtube.com]
-
Tytuł utworu - odsłuchWitam! Proszę o pomoc. Muszę podłożyć ścieżkę dźwiękową w klipie jednak nie znam tytułu piosenki. ...
-
dowody zbrodni 13 ulica spot[youtube.com] ludziska co to za utwór....
-
POSZUKUJE PIOSENKI Z CROPPAWitam, ostatnio w croppie leciała piosenka, nie opamiętam tytułu, ani nic, tylko teledysk: już pod ...
-
Utwór instrumentalnyTym razem ja potrzebuję pomocy. Znalazłam kawałek muzyki instrumentalnej, świetny kawałek. Jestem prawie pewna, że słyszałam ...