-
Stary utwór lata 60 lub 70!!!Szukam piosenki w której właściwie przez cały czas śpiewa coś jakby chór, jakby na głosy ...
-
polska piosenka nowa, wokalistkanie jestem pewien czy dobrą kategorię wybrałem. słyszałem ost piosenkę w samochodzie jakiegoś kolesia na ...
-
Z jakiej piosenki pochodzi ten bit ?[youtube.com] Zaczyna się 2:15 ! PROSZĘ O POMOC !!! :X
-
Co to za nutka????[youtube.com]
-
Dla mojej girl- piosenka z klubu(mega klimatyczna)Witajcie, wraz z dziewczyną byliśmy w klubie i nagrałem chwile piosenkę która się nam spodobała. ...
-
Kto pozna tą piosenke po opisie teledysku?Kojarzy może ktoś taki teledysk na którym chłopak w autobusie poznaje dziewczyne, potem są razem ...
-
Dla lubiących Country z AustraliiMoże ktoś to zna?
-
Club Corrado!15 minuta zna ktoś? [www24.zippyshare.com]
-
CO TO ZA PIOSENKA? ODTWÓRZ I MI POMÓŻ :)Bardzo prosze o pomoc.. nagrałam melodie refrenu piosenki, której poszukuje. Możliwe, ze słowa która śpiewam ...
-
filmik żeglarskiPoszukuję tytułu muzyki zamieszczonej w ów filmiku [youtube.com] Dzięki za pomoc!
-
Piosenka z radia Trójka :)Piosenkę którą szukam usłyszałam kilka lat temu w radiu Trójka. Pamiętam jedynie, że śpiewała ja ...
-
Piosenka ze straszny film 4Szukam piosenki Która leci na końcu strasznego filmu 4. Piosenka rockowa. Wykonawca to chyba P.O.D. ...
-
podobne kawałki[youtube.com] proszę o podobne kawałki
-
Proszę o tytuł kawałka z 21:30 - TRAP ELECTRO HOUSE[soundcloud.com]
-
Ostatnio często w Internetkówkach grana ...Ostatnio dość często grane w radiach internetowych, ale jakoś nie mogę dorwać tytułu... Będę baaardzo wdzięczny ...
-
piosenka w remixie spod filmiku o cr7[youtube.com]
-
Nuta z Youtuba[youtube.com] nuteczka zaczyna sie 2;32
-
Co to za nutka?[youtube.com]
-
Kilka piosenekCześć potrzebuję kilka utworów z różnych setów, na chwilę obecną mam tylko jednego, ale z ...
-
Rap[youtube.com] Zna ktoś może tytuł? :)
-
Utwory z X-Factora??[xfactor.tvn.pl] [xfactor.tvn.pl]
-
Czyj to remix? Kelly Clarkson- Catch my breath[w722.wrzuta.pl] W klubie wtedy to była premiera. Było to jakieś 2 tygodnie temu.
-
Co to za nuta techno tytul proszE !!!!!!?????????????[w140.wrzuta.pl]
-
Szukam tytułu!Poszukuje tytułu piosenki która leci od 4:45 w tym filmiku: [youtube.com] Bardzo proszę o pomoc :)
-
FilmMoże to nie muzyka, ale kojarzy ktoś z jakiego filmu jest ten gif ? Wiem, ...