-
slam fm techno i holenderski ref. 2010/11często leciał w radiu i był bardzo żywy ale wogole nie pamiętam tytułu, w refrenie ...
-
Rozpoznajemy utwórWitam, zna ktoś może oryginał tego utworu , w tej jakiś amator pieje .... [youtube.com]
-
Nutka z 3:20, pomożecie?Co to za nagranie w 3:20? [youtube.com]
-
PIOSENKA Z ESKI!!!!Szukam piosenki, nie bylam pewna do jakiego gatunku ja przyporzadkowac... Spiewa dziewczyna, na pierwsze skojarzenie ...
-
Pomoc w odnalezieniu remixu[www12.zippyshare.com] Zaczyna się 1:52:00
-
Proszę o pomoc w odnalezieniu remixuShowtek & Justin Prime ft. Matthew Koma - Cannonball - Tylko Jaki To Remix ???
-
Utwór trapowyWitam, poszukuję utworu, o którym pamiętam następujące rzeczy: -utwór z gatunku trap (tempo ok. 68 BPM) -utwór ...
-
Szukam piosenki po francuskuWitam. Szukam piosenki, która ma z rok, może 3 i jest ona ( na 90%) ...
-
Piosenka PinkbikeWitam mogę prosić nazwę nutki z filmiku zamieszczonego poniżej ? DOkladnie chodzi mi o ta ...
-
Plebiscyt piosenki słowiańskiej.Witam Was Bardzo Serdecznie! W naszych głowach zrodził się fajny pomysł. Pomysł na urozmaicenie rozpoznajemy.pl Długo ...
-
Tytuł piosenki ze słowami o "ruchaniu"Prosze o tytuł piosenki w której słowach leca mniej więcej tak "dzisiaj mi sie ruchać ...
-
CO TO ZA NUTKAAA HELP 1:55[youtube.com]
-
Piosenka z kompilacji GIF-ówWitam serdecznie, potrzebuję pomocy w zidentyfikowaniu utworu który trwa od 2:32 do 2:38 oczywiście ...
-
Co to za nutka ?[youtube.com]
-
Wielki Gatsby (2000r)Czy zna ktoś tytuł, bądź autora muzyki z filmu Wielki Gatsby z 2000 r.? Podobały ...
-
Co to za polka?[artursax.wrzuta.pl]
-
Slam fm. holenderski refren. techniawkarefren idzie jakoś tak: das ist dusche dusche ist tattaata metodischie bluschie
-
PROSZĘ O POMOC :D[sekundowe.pl]
-
Gitarowa nuta[youtube.com]
-
Co to za piosenka zaczyna sie od 40sMontaż z internetu
-
utwór slam fm ref. dusche metodische bluscheholenderski kawałek sprzed 3-4 lat z@&%#$@&y. troche techniawki z fajnym refrenem
-
UWAGA 2 lata mijają i nadal nikt nie wie :))Oto link [youtube.com]
-
Muzyka z traileru "Vision"[youtube.com] Od razu uprzedzam to nie jest "Lux Aeterna" z "Requiem for a Dream" Zaczyna się 1:01. ...
-
Piosenka z Na dobre i na złe odc 562Zna ktoś piosenkę, która leciała podczas napisów w dzisiejszym odc Na dobre i na złe? ...