-
jaka jest nazwa tej piosenki?jaka jest nazwa tej piosenki?
-
Utwór typu trailer music[youtube.com]
-
Poszukuję piosenki z vines'a![youtube.com] 2:30 Cóż to za piosenka? Męczy mnie jak diobeł!
-
He's name is/was Tony/Tomy/Tommy..he's from Milano(?)Piosenka leciała w radio, początkowy tekst mniej więcej jak w tytule, nie jestem pewna imienia ...
-
Fall out boy wrocławWitam,zespołem fall out boy za bardzo się nie interesuje,pierwszy raz usłyszałem ich na koncercie we ...
-
Jak się nazywa ta piosenka ?Jak się nazywa ta piosenka z profilu ? [zapytaj.onet.pl]
-
Co to za kawałek od 5:50 do 6:08[youtube.com] Proszę o pomoc w znalezieniu tytułu kawałka lecącego w filmiku od 5:50 do 6:08 Z góry ...
-
Piosenka z radia (female vocal)W załączniku fragment. Proszę o odpowiedz jeżeli ktoś rozpoznaje.
-
Co to za piosenka która leci w radiu?[facebook.com]
-
rozpozna ktos 5 min ???rozpozna ktos 5 min ??? [vimeo.com]
-
Stare technoZałączniki:
-
proszę o opiniemam do was prośbę mianowicie chciałbym abyście ocenili mój kawałek, który kiedyś wydziergałem w fl ...
-
Zna ktoś Tytuł piosenki z intra?? DubstepProszę o pomoc w znalezieniu utworu z intra [youtu.be]
-
Inspirujący kobiecy wokal.Próbowałem po słowach, próbowałem aplikacjami, nic z tego. Liczę, że ktoś z Was to zna [www16.zippyshare.com] Pozdrawiam!
-
Radio zet piosenki 2014Leciała przed chwilą w radiu przy refrenie leci tak: OR NO NO NO YOU PLACE ...
-
Nutka z vinesa[vinowisko.pl] Kojarzy ktoś?
-
tytuł piosenki z teledyskuszukam tytułu piosenki i wykonawcy - w teledysku tańczy para - on, czarny w biały ...
-
Another Day In Paradise Po GreckuWitam. Poszukuję piosenki którą śpiewa PHILL COLLINS - Another Day In Paradise ale w greckiej wersji. Kiedyś ...
-
Co to za nuta? 00:23 - 01:50[youtube.com]
-
Rockowy zespół z wokalistkąMam dość trudne pytanie i raczej wątpię żeby ktoś mi pomógł, ale cóż może ...
-
Znana piosenka, lata '00Piosenka prawdopodobnie w języku węgierskim/rumuńskim. Dość rytmiczna, żywa. Śpiewa kobieta. Coś w refrenie w stylu "no cze ...
-
Co to za utwór?Niestety tylko krótki kawałek.
-
Westernowa nuta w futbolowym klipieWie ktoś jak nazywa się kawałek od momentu 07:08 do końca? [youtube.com]
-
szukammirror mirror on the well last wil a fall tekst z piosenki
-
Rege kawałek - po tekście nieodnajdywany w necieŚwietny kawałek, ale nie mam pojęcia co to za zespół;/ Pomożecie? Kawałek tekstu Ja kocham ten stan Ja i ...