-
Co to za piosenki ??Witam, tak jak w temacie poszukuję tytułów piosenek :) 1 [www45.zippyshare.com] 2 [www42.zippyshare.com] 3 [www28.zippyshare.com] 4 [www28.zippyshare.com]
-
Jak nazywa się ta piosenka?jak wyżej
-
Polska wokalistka,piosenka po polskusłyszałem ost piosenkę w samochodzie jakiegoś kolesia na parkingu polskiej wokalistki wiem że to nie ...
-
TranceCo to za nutka z 10 minuty ? :) [www66.zippyshare.com]
-
Muzyka[youtube.com] Proszę o muzykę z 0.25 do 0.32. Z góry dziękuje.
-
Piosenka z nowej edycji top model.Wiem tylko, że dziewczyna śpiewa w refrenie : Craazy craazy
-
piosenka ze skuterkiemCzesc,szukam piosenki bodajże z lat 90 (pop dance),pamiętam teledysk gdzie ktos jeździł na ...
-
Track z filmiku KaZantip 2013Witam. Prosiłbym o tytuł piosenki od 1:40 [youtube.com] Za pomoc z góry dziękuję!
-
Muzyka SEKUNDOWE[sekundowe.pl] ...
-
Utwór w sklepie reserved.Witam.Dziś byłem w sklepie reserved w Starachowicach i leciał tam fajny utwór. Śpiewał facet utwór coś ...
-
Kawałek z filmiku wyścig BMW M3Szukam kawałku który najlepiej słychać w 7 minucie. Próbowałem szukać przez TrackID, ale kilka razy ...
-
Kluczowe słówka piosenkiSłyszałam ostatnio piosenkę u kolegi w radiu ale nie wiem co to była za stacja. ...
-
nutka z reklamy zmywarki amicaco to za nutka ??? [youtube.com]
-
Co to za piosenka?Usłyszałem ją na koncercie niestety niebardzo wiem kto ją śpiewa.
-
nie wiem co to za gatunek, chyba jakiś electro hip hop[w511.wrzuta.pl] ktoś dałby radę rozpoznać pierwszą melodię? będę wdzięczny
-
Zagadka - proszę o podanie tytułyZagadka - proszę o podanie tytuły wszystkich piosenek:[youtube.com]
-
nutka z youtubewitam. Prosze o podanie utworu od 1:09:50 do 1:10:35 w podanym poniżej linku. [youtube.com]
-
Piosenka którą śpiewa kobieta o miłym głosieCześć, Poszukuję pewnej piosenki którą wczoraj usłyszałem i która chodzi mi po głowie. Niestety nie potrafię ...
-
Szukam nazwy piosenkiWitam poszukuję tytułu tej piosenki mam nadzieje że ktoś pomoże [www7.zippyshare.com]
-
Piosenka z dzisiejszego odc Galileo 282.Witam poszukuje muzyki z dzisiejszego odc. Galileo 282, nie wiem dokładnie która minuta bo nie ...
-
Muzyka z youtube.[youtube.com] 3:11 - 3:46
-
Nazwa piosenki?jak wyżej
-
Nowość Muzyczne radio 8.07.2014 godz 17:40Witam! Poszukuję nutki, która leciała dzisiaj w radio (muzyczne radio 105,8) o godz 17:40. Nagrałem 2 ...
-
proszę o rozpoznanie piosenkiproszę o rozpoznanie piosenki