-
Pitbull - We are one (facet z teledysku)Jak nazywa się ten facet co w teledysku w 3:40 prezentuje puchar?
-
ktoś wie co to za tytuł ?Powiedzmy, że to reklama :) [youtube.com] czy ktoś kojarzy tę melodię?
-
jaka to piosenka?hej ostatnio slyszalam fajną nutę ale niestety nie kojarzę wykonawcy a tym bardziej tytuły była ...
-
Muzyka z Klubu Bingoo!-PomocyWitam ! Proszę o pomoc w rozpoznaniu muzyki będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś okaże swoją ...
-
gotycka piosenkagotycka piosenka kobieta ją śpiewała i później jakiś facet, parę lat temu ją słuchałam a ...
-
Utwór Techno Z Kobiecym Wokalem "forever" - Kto śpiewa?Witam! Kiedyś w klubie słyszałem fajny utwór techno, w którym słychać było kobiecy wokal "forever, forever...". ...
-
Prosze o pomoc.Co to za nutka [sfora.pl]
-
2 piosenki!Potrzebuję 2 tytułów piosenek: 1. Od 0:05 do 0:10 - [youtube.com] 2. Całość w tym - [youtube.com] Dzięki ...
-
Rozpoznajecie ten dubstep? ;DNo tym razem tylko 2 ;)
-
Szukam tytulu piosenki[youtube.com] Z gory dzieki :)
-
muzyka z yt[youtube.com] Piosenka od 2.04 min. Ktoś mógłby napisać tytuł?
-
Szukam piosenki !!!!!Szukam piosenki w której śpiewa kobieta i mężczyzna , ona spiewa większość tekstu i refreny ...
-
Poszukuje piosenki z inscenizacji z Dnia MatkiWitam! Poszukuję tytułu utworu, który jest wykorzystany w filmiku z okazji Dnia Matki. Może ktoś. Chodzi ...
-
Utwór z filmu YouTubeWitam! Poszukuję tytułu utworu od 0:00 do 1:25 [youtube.com]
-
kto to śpiewa?od 0.55 [youtube.com]
-
Nutka z Facebook'aWitam mozna prosic nazwe nutki ktora leci w filmie ? Dziękuję i Pozdrawiam :) [facebook.com]
-
Co to za piosenki ?Witam, poszukuje tytułów tych piosenek :) [w71.wrzuta.pl] [w71.wrzuta.pl]
-
piosenka z zajęć zumbySzukam piosenki z zajęć zumby, niestety nie mogę dużo o niej powiedzieć. Chyba jest w ...
-
poszukuje piosenki z zajęć zumbyNie znam zupełnie słów bo chyba piosenka po hiszpańsku ale na początku śpiewa kobieta a ...
-
Jaka to piosenka?Ta piosenka może ma z 3 lata... Może więcej. W teledysku są 3 lub 4 ...
-
muzyka z radia POMOCYWitam, przed chwilka leciało na radio fest, prosze o tytuł [sendspace.pl] i prosiłym jeszcze ...
-
Co to za piosenka ?Witam! Ładnie proszę o rozpoznanie piosenki :) [w761.wrzuta.pl]
-
Co to?[www2.zippyshare.com]
-
Co to za kawałek?[www23.zippyshare.com]
-
Szukam nutki z 3'40[youtube.com]