-
co to za polska piosenka?[w601.wrzuta.pl]
-
ROZPOZNAJEMYPiosenka, która leciała na końcu filmu, którego tytułu nie pamiętam. Całkiem fajna piosenka z kategorii ...
-
jaka to piosenka z edcny ? pingpong remix[instagram.com] Wiem że jest to piosenka ping pong ale nie wiem kogo remix, ...
-
Miłość na Bogaciej - piosenka w tleCzy ktoś z was mógłbym mi zidentyfikować notkę w tle od 1:48 do 1:54 która ...
-
Polski rapsiema, w teledysku wszystko dzieje sie w jakiejś warszawie w jednej zwrotce była grubsza panna, która ...
-
Piosenka Zeusa której nie znam tytułuPiosenka Zeusa, za bardzo nie pamiętam tekstu, ale opowiadała niej wiecej o tym ze nasze ...
-
hannibalkto zna piosenke z filmiku [youtube.com]
-
Utwór z pianinem - linkWitam, jeżeli ktos zna to prosilbym o rozpoznanie, link : [tunescoop.com] Pozdrawiam
-
PIOSENKA Z CROPPAWitam, szukam piosenki ze sklepu Cropp Town, z 30 kwietnia, piosenka hiphop/rap, pamiętam, że w ...
-
Co to za piosenka z filmiku yt?Proszę o pomoc :) Z góry dziękuję [youtube.com]
-
co to za polska piosenka?[w601.wrzuta.pl]
-
RadiowęzełWitam. Wrzucam załączniki z nagraniem z radiowęzła. Jakość bardzo słaba. Może w słuchawkach się uda. ...
-
Co to za kawałek leci w tle https://www.youtube.com/wCo to za utwór leci w tle tego filmiku.Może być sam wykonawca. [youtube.com]
-
Capitan America ; Winter SoldierMelodia z początku filmu kiedy kapitam biega z falcon'em ??
-
Co to za utwór?Zna ktoś może nazwę tego utworu? Z góry dziękuje za pomoc.
-
Hardstyle - tytuł nuty z filmikaChodzi o tytuł pierwszego (0:00) i jakby się dało drugiego (1:35) kawałka z niżej przedstawionego ...
-
Tytuł kawałka lecącego w tle filmikaW komentarzach tytułu nie ma, midomi.com nie rozpoznaje. W całym filmiku jest tylko ten jeden ...
-
Szykam blądyny z teledysku !Nie moge sobie przypomnieć piosenek z taką małą blądyną. To była muzyka disco techno coś ...
-
w jakich filmikach był ten kawałek?kojarzycie w jakich filmach/reklamach itp był kawałek numer 11 (give me five) z tracklisty z ...
-
Piosenka z infolinii Orange 2013r.Zna ktoś piosenkę z infolinii Orange i TP? Piosenka leci podczas oczekiwania na połączenie z ...
-
"SAY!" spokojna ale mocna piosenkaWitam. Poszukuję piosenki, niestety słyszałem ją zaledwie 2/3 razy w krótkich urywkach i z oddali więc ...
-
Nutka w stylu DubstepWitam potrzebuje nazwe nutki z filmu jest to chyba dubstep [facebook.com] Dziękuję jak i pozdrawiam :)
-
Piosenka często grana w radio w okresie letnimPiosenka ta najczęściej jest grana w okresie letnim, wokal wykonywany jest przez kobietę, może kojarzyć ...
-
człowiek myje basenpamiętam tylko jak szczupły człowiek myje basen, a potem w nim tańczy. czy ktoś coś wie? ...
-
PIOSENKA ZE SKLEPU CROPPWitam, ostatnio w croppie leciała piosenka, nie opamiętam tytułu, ani nic, tylko teledysk: już pod ...