-
Zagadka - proszę o podanie tytułyZagadka - proszę o podanie tytuły wszystkich piosenek;[youtube.com]
-
Andrzej GrabowskiZna ktoś tytuł podkładu z tego filmiku ? [youtube.com]
-
Szukam Tytułu Piosenki I Wykonawcy Z Poczatku Lat 90-tychWitam Szukam tytułu piosenki wykonawcy z poczatku lat 90-tych. Pamiętam tylko teledysk. Teledysk wyglądał mniej więcej ...
-
Tytuł piosenki - śpiewane przez kobietęNiestety jakość pozostaje wiele do życzenia, jednak może ktoś zna tą piosenkę. Byłbym naprawdę wdzięczny.
-
gitarowy jazzhej. poszukuję kawałka który leci w tym serialu [cda.pl] od 10:35 do 11:40 lub podobnych ...
-
Radio Zet godzina 09:0913.06.2014 o godzinie 09:09 leciała fajna piosenka w Radiu Zet. ale nie moge jej znaleść. ...
-
kawałek ze składanki techno beatsszukam kawałka z którejś z pierwszych edycji (początek lat 2000) składanki "techno beats" wydawanej przez ...
-
wypadek barki na rzece - śmieszny filmikhej szukam filmiku który kiedyś widziałem na necie. ogólnie mówiąc akcja działa się na rzece ...
-
Więc, co to może być?.........przeklej.org/file/a1VK5w/Plik.audio.08.2..mp3
-
Le Zap de Spi0n n 223 - Samolotem przez lodowiecFilmik jest jednym z klipów nowej komplikacji Le Zap de Spi0n n223. W klipie kamera ...
-
Piosenka z reklamy Łodzi 2014 czerwiecWitajcie! Chodzi mi o tą piosenkę, która leci podczas reklamy Łodzi. Nie wiem czy to ...
-
Raczej znany utwórZ góry dzięki.
-
Club Seven Legnica, Sparta,SpartansWitam, nagrałem kawałek piosenki szukam jej od dłuższego, charakterystyczne rzeczy które mogą pomóc znaleźc piosenkę ...
-
Co to za kawałek?Nie mogę przypomnieć sobie, ani znaleźć u dr. google. Folk, czarno biały, ostry. Koleś zapierniamicza ...
-
FilmWitam przypomnial mi sie pewien film ale nie pamietam tytulu, akcja jest taka ze matka, ...
-
Mr T i granice głupoty -> odcinek 8 -> materiał video[chomikuj] .pl/ruflik/*e2*97*8f+Mr.+T+i+granice+g*c5*82upoty -> odcinek 8 seria 1 -> tak od 2:17 min najlepiej słychać, PS: ...
-
krokodyl dundeeSzukam tego kawałka: [youtube.com]
-
pewnie rapbrum brum brum aud darum darurum ..... taki wstęp ze słuchu
-
Muzyka z vine[sekundowe.pl]
-
Zna ktoś ostatnia nute z tego filmiku ?Zna ktos tytul ostatniej nutki reggae ? zaczyna sie od 5:10 [youtube.com]
-
Pytanie o utwór!Witam serdecznie, poszukuję piosenki, która chyba latała w telewizorni w latach 90. Pamiętam jedynie klip, ...
-
4 fun tv :19:40szukam piosenki która leciala na 4fun tv dzisiaj okolo 19 :40 ,spiewa ja lekko zachrypniety ...
-
Piosenka orientalna, po angielsku, wokalistkaUsłyszałam gdzieś taką piosenkę, śpiewana przez kobietę, po angielsku, ale w tle jest bliskowschodnia muzyka. ...
-
Teledysk, w tle migające gwiazdy, nuta w stylu AC/DCPytanie: czy pamiętacie jakieś teledyski do piosenek w stylu AC/DC, Krokus z migającymi w tle ...
-
nuta z fury bogusia[youtube.com] 5:00 zna ktoś nute z fury bogusia