-
Autor utworu?Podaje link do utworu: [hfghfdgdfhfgjfgj.wrzuta.pl] Jak ktoś zna autora to proszę podzielić się informacją :).
-
Co to za zespół i tytuł piosenkiBłagam pomocy! Chodzi mi o teledysk z lat 70 lub 80 gdzie grupka ludzi skacze ...
-
Co to za tytuł z reklamy Wakacji BP "Tui Tui"Witam taka prośba w ustaleniu co to za utwór w reklamie. Podaje link : [youtube.com] Będę Wam ...
-
Piosenka z filmiku CyberMarianaJak się nazywa piosenka, która leci od 1:58? Link poniżej: [youtube.com]
-
Jakie to z filmików z youtube !!!jaki utwor leci w 1:05 minucie ?? [youtu.be] i tu w 2:03 minucie ...
-
Piosenka z Warsaw Shore 2Szukam piosenki z zapowiedzi 9 odcinka od 0:10. Z góry dzięki [youtube.com]
-
Piosenka z vines'a![youtube.com] 2:30, mega krótki fragment żadne shazamy tego nie łapią :/
-
SZUKAM PIOSENKI Z BOOT CAMP'U X FACTORA.Cześć, szukam piosenki, która pojawiła się w tle 6-ego odcinka polskiego X Factor'a, emitowanego 5 kwietnia ...
-
Co to za piosenka - dobry basik[facebook.com] co to za piosenka?
-
Jaki jest tytuł tej piosenki?Witam! Od długiego czasu próbuję znaleźć tytuł utworu który gdzieś kiedyś słyszałem. Niestety znam tylko ...
-
poszukuje piosenkiPoszukuje rakiej piosenki ale znam tylko teledysk. Jest casting kobiety po kolei wchodza i tancza ...
-
Szukam nazwy piosenki z 35:04.Bardzo proszę o odp :)[youtube.com]
-
jak się nazywa muzyka z 997leciała ona w odcinku 07-11-2009 r jest ten odcinek na youtube
-
Nutka z intraPoproszę o tytuł nutki z intra. [youtube.com]
-
tytuł?[youtube.com]
-
Piosenka z radia z tekstem "Love my touch"Piosenka w stylu lat 80, leci w radiach, śpiewa ją mężczyzna i jest rytmiczna i ...
-
Legendy PRL muzyka chór[player.pl] Chodzi o tytuł utworu, który zaczyna się w tym odcink od 2.25. Z góry dzięuje ...
-
Niemiecka piosenka rap z pop refrenemSłyszałem w niemieckim radio piosenkę zwrotki są rapowane a refren śpiewany przez jakąś panią i ...
-
Kanio & Jahosa- piosenka z Polo TVSzukam piosenki wykonywanej przez 2 chłopców w okularach przeciwsłonecznych. Spiewają na ulicy.. Do okoła jest ...
-
(Chyba)Rosyjska piosenka z małą blondynkom i facetemPostaram się podać jak najwięcej szczegółów z teledysku bo trudno coś innego mi napisać. W ...
-
jaka to piosenkaco za piosenka jaki to tytuł wiem że to śpiewa cyganka
-
Czy ktoś rozpoznaje muzykę w tle tego wideo?[youtube.com]
-
BAŚKA BLOG - PIOSENKAWitam, szukam tytułu tej piosenki już chyba od roku, błagam pomóżcie mi ją znaleźć :) Chodzi ...
-
Muzyka Porsche 918Co to za muzyka ze strony? (z pominięciem intro) [917.porsche.com]
-
muzyka z vag nysa 07-06-2014siema, szukam tych nutek lecących z samochodu, sorry za jakośc i brzęczącą tablicę... :D [youtube.com]