-
Pierwsza Miłość PiosenkaWitam! Poszukuję piosenki z dzisiejszego odcinka Pierwszej Miłości. Piosenka leciała w tle, gdy dziewczyna Błażeja wykonywała ...
-
Mam kawałek muzyki, ale nie znam autoraWitam, pomóżcie znaleźć mi tytuł tej muzyki :)
-
Piosenka w klimatach ERYWitam, Ostatnio w radiu dość często natrafiałem na pewną bardzo fajną piosenkę, która od razu kojarzyła ...
-
Piosenki podobne do tej. (Chillout, Liquid DnB)Siemka. Szukam piosenek podobnych do tej. Chcę aby właśnie były takie smutne.. I pod DnB ...
-
teledysk na autostradziewitam za nic nie mogę znaleźć tej piosenki pamiętam tylko że był w niej taki ...
-
PiosenkaWitam. Poszukuje piosenki której teledysk wygląda następująco jakiś zespół ćwiczy a za 2 ścianą są ...
-
Podobne piosenki ?Witam, mam pewną sprawę, a mianowicie, szukam piosenek podobnych do tej : [youtube.com] (shpongle - ...
-
Kto rozpozna?Rozpozna ktoś piosenkę z 38 minuty, Part 1/2 z tego setu ? [seciki.pl]
-
Pora na przygodę - piosenka końcowaCzy ktoś ma dostęp do piosenki, która kończy serial "Pora na przygodę"? Razem ze mną ...
-
reklama na tv pulsjak nazywa się ten kawałek który leci w tle? [youtube.com]
-
Polska, nowa, refren z .. saksofonem/trąbką?Poszukuję piosenki, nie pamiętam słów bo słyszałam raz przypadkiem w radiu. Polski wykonawca, facet, dość ...
-
Helax 93.7 fmSzukam piosenki ktora byla transmitowana w radiu helax 14.06.12 okolo godziny 12 w poludnie :) zdarzylam ...
-
Nie znam nazwy tej muzykiWitam, to znowu ja tylko teraz z inną muzyką :)
-
szukam szukam! (serial "skins")poszukuje piosenki z serialu "skins" leciała ona w 1 sezonie odc 4 "Chris" slychac ja ...
-
Jaka to muzyka/melodia/piosenka?[youtube.com]
-
Fajna piosenka, ale nie znam nazwyCześć, pomóżcie znaleźć mi nazwę tej piosenki :)
-
piosenka z jeepahej, czy komuś może się kojarzy kawałek podobny do tego co wykonują tu [youtube.com] ?
-
Piosenka z Warsaw Shore[kinoman.tv] Zna ktoś tą piosenkę, leci od samego początku
-
Murzyńskie granie.Pamiętam jedynie, ze piosenka była popularna kilka lat temu. Śpiewał ją m@&%#n (solo), była spokojna ...
-
Piosenka hiszpańska, spiewa mezczyznahej witajcie.. Poszukuje od roku piosenki hiszpanskiej. Tak jak wspomnialam spiewa ja mezczyzna. Mialam kiedys ...
-
Hip Hopowy kawałekWitam, poszukuję kawałku hip hopowego. Nie znam tytułu, nie znam wykonawcy, znam jedynie mały kawałek tekstu ...
-
nie znam tytulu a vixa dobraPoszukuje nuty od 3:19. R@&%#$@$a system a ja nie moge odnalezc :( pomozcie !!! :) ...
-
Co to za nuta od początku ?[youtube.com]
-
Co to za piosenka w filmiku?Czy ktoś wie co to za piosenka zaczyna się od 0:05 [youtube.com]
-
Piosenka z mixu taito[youtube.com] 18:58 & 36:12