-
Co to za piosenka? Zna ktoś?Stary kawałek, co to za piosenka? Zna ktoś?
-
Help - Opis Teledysku:)Pomóżcie!:) nie znam tytułu ani wykonawcy, pamiętam tylko teledysk. Dwóch chłopców w wieku ok, 14lat w mundurkach ...
-
Muzyka z vineposzukuje muzyki z tego vine: [youtube.com]
-
Dźwięki z yt "Scary Clown Prank"Możecie podać linki do dźwięków z w/w filmiku z youtube? Chodzi mi konkretnie o gwizdanie ...
-
Czy jesteście w stanie dowiedzieć się jakie to nuty?[youtube.com]
-
Zna Ktoś dobry remix tej piosenki ???To jest ta piosenka [youtube.com] UWAGA !!! Nie chodzi mi o remix Dj Domingez 2k14 ani Crouzer ...
-
AudioJungle szukam pomocy w znalezieniu tytułu[youtu.be] Szukam pomocy w znalezieniu tytułu piosenki z trailera gry jedyne czego się dowiedziałem że to ...
-
Muzyka słowiańskaSzukam piosenki polskojęzycznej. Tematyka typowo słowiańska, muzyka również. Motywem przewodnim piosenki jest ,,zgubienia wianka przez dziewczynę". ...
-
szukam czegoś podobnego (akustyczne spokojne)szukam utworów w tym stylu co ten z linka. mogą być z wokalem ale bardziej ...
-
Jaka to melodia? :)Zna ktoś tytuł tej melodii? :) [speedy.sh]
-
[...]be with you[...]Piosenka z lat 90-tych. POMOCY!Pomocy! Szukam piosenki z lat 9o- tych. Usłaszałem ją na wideo sylwestra rodziców w 1994 ...
-
jaka to piosenka ?szukam piosenki w ktorej w teledysku wystepuje blondynka na scenie - najprawdopodobniej scenie teatralnej , ...
-
Znana hiszpańskojęzyczna piosenkaWitam! Szukam hiszpańskojęzycznej piosenki. Utwór jest dość stary i dosyć popularny, pamiętam, że słyszałem go ...
-
Muzyka z filmu Czego pragnie dziewczynaSzukam piosenki która zaczyna się od 0:25 [youtube.com]
-
muzyka z filmiku[youtube.com]
-
Czy ktoś zna nazwę utworu z gifu?[i.4cdn.org]
-
Jak się nazywa muzyka z tego filmiku ?[facebook.com]
-
clubbasse z@&%#$@&a nutaPoszukuje nuty od 27:40 minuty. R@&%#$@$a system a ja nie moge jej odnalezc Pomozcie prosze ...
-
clubbasse nowa nutaPoszukuje nuty od 28 minuty . R@&%#$@$a system . Prosze o pomoc !! [m.youtube.com]
-
HardStyleCzy ktoś zna nutkę która trwa od 4:16 do 4:48? Podpowiedzią może być słowo na ...
-
Danny HowellsSzukam remixu Howellsa, który w tekście ma coś w stylu "don't cry", nie wiem jak ...
-
EA Sports UFC - trailerWitam, rozpoznalibyście dla mnie piosenkę z tego trailera? :) [youtube.com]
-
Utwór z intra do Far Cry 3 Kibassa?Otóż nie mogę nigdzie znaleźć tytułu utworu wykorzystanego w tym intrze. Bardzo bym prosił o ...
-
clubbasse nowa nutaSiemka szukam nuty nowej ktora utworzyli clubbasse a slowa w niej to 'where are you' ...
-
Paranormalium muzykaprzed wczoraj wieczorem leciała w radiu paranormalium taka rockowa polska piosenka śpiewała ją kobieta i ...