-
chcę się zapytac was czy znacie piosenki z 997jak znacie jakeś piosenki to napiście
-
Co to za utwór??[youtube.com] [youtube.com]
-
Szukam pewnej piosenki[www1.zippyshare.com] oto link do remixu, wie ktoś jaki jest tytuł orginału? z góry dziękuje
-
Zagadka - proszę o podanie tytułyZagadka - proszę o podanie tytuły wszystkich piosenek :[youtube.com]
-
piosenka bez słów grana na wysokich dźwiękachJest to piosenka na wysokich dźwiękach prawdopodobnie na organach kościelnych i możliwe, że pojawia się ...
-
Electro 2014Co to za kawałek pomocy
-
muzyka z tego filmiku?[youtube.com]
-
clubbasse nowo granePoszukuje nuty od 27:40 minuty. R@&%#$@$a system a ja nie moge jej odnalezc Pomozcie prosze ...
-
Jak nazywa się nuta z seta[seciki.pl] Jak nazywa się nuta z seta minuta 120:40 poproszę nazwę całego utworu!
-
piosenka z seta nie wiem jaki to rodzajpiosenka z seta zaczyna sie od 0:15, wielkie dzięki za pomoc [www70.zippyshare.com]
-
Co to za nutka z filmiku.Siemanko! Wie ktoś może, co to za nutka? [vimeo.com] Z góry wieeeelkie dzięki :)
-
Piosenka gdzie nie znam tytułu ani wykonawcy!Siemka!Poszukuję piosenki którą słyszałam kiedyś w telewizji,teledysk był dziwny bo mianowicie przedstawiał dojrzałą dziewczynę która ...
-
Jaka to piosenka z setu Energy?[youtube.com] 57:10 to nie jest We like to party.. ktoś coś ?
-
Jak sie nazywa ta klasyczna piosenka na poczatku??[youtube.com]
-
Jak brzmi oryginalny tytuł fragmentu tej melodii?Ten charakterystyczny motyw zaczyna się od 0:55 [youtube.com]
-
piosenka z mixu Taitozna ktos moze nute zaczynajaca sie od 1:00:55? [youtube.com]
-
Piosenka z filmiku ytCo to za utwór leci w tle? [youtube.com]
-
Dj Krecik/ProtectorNuta zaczyna się od 2 minuty. [w471.wrzuta.pl]
-
Jak nazywa się nuta z seta[soundcloud.com] Jak nazywa się nuta z seta minuta 21:12 poproszę nazwę całego utworu!
-
Szukam piosenkiWydaje mi się, że to remix. Wiem, że chyba śpiewa "keep on dancing" i nie ...
-
Jak się nazywa piosenka?Zaczyna się od 0:32 [youtu.be]
-
Co to za wykonawca i piosenka?Śpiewa ją taki m@&%#n dosyć sławny, ma jedną z takich fajnych piosenek gdzie w refrenie ...
-
Nutka :3[youtube.com] Jak komuś odtwarza od początku to przewiń do 1:30
-
Utwór z lat 80-tychSzukam utworu prawdopodobnie z lat 80-tych, spiewany przez kobietę. Jest to próba zaintonowania jej głosu, ...