-
Teledysk z lat 80/90Siemanko, poszukuję teledysku z lat '80/'90. Muzyka coś w stylu rock'a, a w teledysku facet ...
-
Stary kawałeczek z Protkaod 3 minuty [www62.zippyshare.com]
-
Proszę o rozpoznanie muzyki z ZET GOLDCan't stop me from Shaking ? albo Hold me from shaking muzyka stara
-
Muzyka z cyrku zalewskiego dubstepZna ktoś tą nute? naprawde bardzo mi zależy :) link: [youtube.com]
-
Oryginał "Love Me"Czy ktoś może mi powiedzieć oryginał lub inne wykonanie tej piosenki? [youtube.com]
-
stareyou can hear my heart ,you can hear my soul mowiac kolokwialnie :) ...
-
co to za piosenka[youtube.com]
-
piosenka z secika chyba rodzaj house[www70.zippyshare.com] 0:15 sekunda sie zaczyna, dzięki wielkie za pomoc :)
-
Filmik ślubny[vimeo.com] Czy ktoś zna tytuł piosenki??
-
Zna ktoś piosenke z tła?Witam mam pytanie zna ktoś może piosenkę z tła tego filmiku? [youtube.com]
-
Piosenka z tego klipu[youtube.com]
-
co to za piosenka[youtube.com]
-
Piosenka Parzela lub Siwersa o dziewczyniePoszukuję piosenki najprawdopodobniej autorstwa Parzela, Siwersa lub innego rapera z Prosto o dziewczynie.
-
Piosenka z radia gdańskWitam, dzisiaj jechałam samochodem i w radiu Gdańsk, leciała dość popularna piosenka, raczej smutna, śpiewał ...
-
pytaniewitam mam pytanie, jak mogę sprawdzić miejsce wydawnicze czasopisma "Nowe w szkole" ? Proszę ...
-
nikt chyba nie zna tytułu tego[w769.wrzuta.pl]
-
Teledysk z papierowymi ptakamiWitam. Poszukuję piosenki, w której teledysku jest chłopiec składający z kolorowego papieru ptaki, które następnie ...
-
piosenka z filmiku Lucyo tą mi chodzi konkretnie [ask.fm]
-
Niestety sam sobie nie poradzę...Tak jakoś mi się zgrało. Wiem że istnieje taki utwór, a ja bardzo dobrze go ...
-
Piosenka rap podchodząca pod reggaeTu jeden krok może zmienić wiele .... Poznamy konsekwencje I to NIE jest piosenka BoB ...
-
co to za piosenka?speedy.sh/gUVpV/Plik-audio-05.wav
-
Zagadka - proszę o podanie tytułyZagadka - proszę o podanie tytuły wszystkich piosenek:[youtube.com]
-
Piosenka z lat 90' [fragment]Cześć, już od pewnego czasu szukam pewnej piosenki najprawdopodobniej z lat 90-tych, którą zdarza mi się ...
-
Nutka z clubuZnalezione na wrzucie, jakiś starszy kawałek bo wrzucany 5 lat temu.
-
Electro House jaka to nuta z intra[youtube.com]