-
Szukam kawałka eurodance z gwizdaniemWitam może ktoś skojarzy kawałek z gwizdaniem,o ile mnie pamięć nie myli to powstał gdzieś ...
-
Muzyka z yt[youtube.com] zna ktoś może nazwę muzyki która zaczyna sie od 0,50-2,25
-
Piosenka z filmiku youtubePoszukuję piosenki, która leci w tle, zaczyna się w 2:44. Bardzo proszę o pomoc. [youtube.com]
-
Poszukuję tytułu podkładu z następującego linkaDomyślam się że to jakiś film akcji ale już dwie godziny przeszukuję sountrack'i i lipa. [youtube.com]
-
Muzyczka :)Ano krótka nutka, tylko jak się nazywa? [youtube.com]
-
Piosenka klubowa z saksofonemWitam ta piosenka leci w każdym klubie gdy jestem na imprezie jest to połączenie muzyki ...
-
co to za nuta?[lolsy.pl]
-
jak się nazywa ta piosenka?w piosence kobieta ma ubraną głowę jakiegoś zwierzęcia (prawdopodobnie pandy - nie chodzi mi o ...
-
Piosenka z soundcloud ... :)Witam. Zna ktoś może tytuł piosenki z tego linku: [soundcloud.com] Byłbym wdzięczny za pomoc. ...
-
Tytul Piosenki :)!Witam , czy wie ktos co to za kawalek ?:) Zaczyna sie od 3:52 do ...
-
W radiu usłyszałam francuzką piosenke w refrenie papaW radiu usłyszałam francuzką piosenke w refrenie powtarza sie słowo papa
-
NutkaaaWitam serdecznie. Poszukuje tyutłu piosenki z tego filmiku a konkretnie zaczynajacej sie od 1:47 bo ...
-
Nuta do filmikuTa nutka przydałaby się do filmiku... tylko jak się nazywa? [zapytaj.onet.pl]
-
Piosenka z Vivy z przed kilku lat, wyścig w teledysku.Szukam piosenki która często leciała na Vivie może z 8 lat temu (usłyszałem ją gdzieś ...
-
raaahhh - tylko tyle wiemPiosenka - śpiewa kobieta , przed refrenem jest "raaaaaaaahhh" i potem taki sybszy tekst ...
-
wego wegonowa piosenka i w refrenie jest gwizdanie i tekst "łego łego łego " ...
-
Piosenka hip hop z samplem King FloydWitam, Poszukuję piosenki z polskiego hip hopu. Dosyć stara, słyszałam ją kilka lat temu dosyć często ...
-
Co to za kawalek z tej reklamy desperadosa?To jakiś hardstyle czy coś? Fajny kawalek w tej reklamie.[youtube.com]
-
Nazwa utworu z gifu[i.4cdn.org]
-
Piosenka z pierwszych sekund filmiku YT[youtube.com] może mi ktoś powiedzieć co to za piosenka ?
-
Muzyka z YTCześć, na tym filmie (minuta 5:00) jest fajna muzyczka, nie znam jej tytułu. Pomóżcie odnaleźć ...
-
Co to za nutka?Bardzo mi sie spodobała lecz niestety nie jestem w stanie po słowach jej rozpoznać. [www28.zippyshare.com]
-
Zagadka - proszę o podanie tytułyZagadka - proszę o podanie tytuły piosenki leci 05:57:[youtube.com]
-
Nie wiem co to za nutka pod koniec filmiku:/Pomożecie?[youtube.com] zaczyna się od minuty 4.50 . Proszę o pomoc :/ Z góry ...
-
ktoś? coś?kto zna nutkę w tle? [instagram.com]