-
Utwór z nowej Reklamy Progoramu Zapraszam do stołu.[youtube.com] chodzi dokładnie o ta reklamę. Z góry dziekuje!
-
"Mój Zbawiciel" Z Jakiej Piosenki Zaczerpnięto Melodię?Ostatnio jakoś w sobotę, usłyszałem w radiu (vox fm) piosenkę graną na gitarze akustycznej, śpiewana ...
-
Jaka to melodia?[youtube.com]
-
nazwa nutki popularna jest[youtube.com]
-
PIOSENKA Z FILMIKU[youtube.com] Konkretnie to chodzi o to :)
-
Piosenka z vinesaSiemka :P Potrzebuję nazwy piosenki z tego gifa'a :) [sekundowe.pl]
-
Gwiazdy brytyjske UK Legends Band[youtube.com] Chodzi mi o piosenką zaczynającą się 2:07 grana przez zespół UK Legends Band.
-
https://www.youtube.com/watch?v=2WY3_gbp5XoCzy ktoś zna ten kawałek? :P [youtube.com]
-
Podobne do...Witam. 1)Chciałbym zapytać, czy znacie utwory podobne do tego: [youtube.com] 2)i czy znacie jakieś utwory, które mają dobre ...
-
Jak nazywa się ta piosenkaWitam. Pamiętam tylko początek teledysku i nic więcej. Było coś, że ktoś wychodzi ze sklepu i daje ...
-
Reklama RadlerPomożecie? Stawiam Radlera : ) [youtube.com]
-
Siema, pomożecie? :)Powiecie mi co to za nutka z 31:28? [soundcloud.com] Z góry dzięki :)
-
Co to za piosenka?[www72.zippyshare.com]
-
Co to za nuta?[youtube.com]
-
Jaka to piosenka?Mam problem z rozpoznaniem muzyki: [youtube.com] . Proszę o pomoc.
-
Jak się nazywa piosenka zaczynająca się od 0:32?Zaczyna się od 0:32 [youtu.be]
-
piosenka z radia ze słowami jakoś: pilemania story- śpiewa kobieta
-
Teledysk z boomboxem na plażyPoszukuję teledysku, w którym przez plażę spacerował szybkim krokiem M@&%#n z boomboxem w czerwonych kąpielówkach ...
-
Rap, beatWitam ludziska, był już ten temat ale nikt mi nie pomógł ... Zapraszam wszystkich do ...
-
Piosenka hip hop?Ostatnio słyszałem piosenkę, która była ( chyba ) kategorii hip hop. W jednym momencie ucichł ...
-
yT SONG[youtube.com] pierwsza piosenka
-
Making of reklamy Agnieszki RadwańskiejWitam! Poszukuję tytułu piosenki, która jest obecna w making of'ie reklamy dla Vanquis Banku, w ...
-
Polska piosenka hip-hop/rapWitam ;) Poszukuję polskiej piosenki którą usłyszałam dziś w radiu. Niestety wpisanie tekstu w wyszukiwarkę nie ...
-
kto śpiewa?od 0.45 [youtube.com]
-
tytuł tej piosenki Abbyod 3.10 [youtube.com]