-
Jak się nazywa piosenka ze wstępu[cda.pl] chodzi o to od początku do 30 sekundy
-
Zna ktoś może tą piosenkę?[youtube.com] od 50 sekundy. I uprzedzam, że napewno nie jest to co widnieje w filmie na górze.
-
klubowiczepotrzebuje dobra wersje klubowa teko nr na impreze [youtube.com]
-
Piosenka którą śpiewa azjatka (?)Poszukuję pewnej piosenki którą słuchałem jakiś czas temu i kompletnie zapomniałem tytułu. Leciała ona chyba ...
-
Gdzie to pobrać?xD[youtube.com] To to to gdzie to pobrać ? Z góry dzięki
-
Co to za kawalek z tej reklamy desperadosa?Co to za kawalek z tej reklamy? Jakiś hardcore czy coś a nawet jeśli nie wiecie ...
-
Muzyka z programu Wojciecha Cejrowskiego.Witam. Chciałem dowiedzieć się co to za utwór brzmi w programie Wojciecha Cejrowskiego "Boso przed świat". Fragment ...
-
cs 1.6 awp ace co to za tytul proszE!!!!!!!?????co to za tytul nuty prosba [youtube.com]
-
Piosenka w języku niemieckim u..u..u.. luisjuSzukam piosenki w języku niemieckim, która jakoś podczas chyba refrenu jest u..u..u.. luisju luisju (tak ...
-
Piosenka w rytmie house z damskim wokalemWitam, Szukam piosenki, którą wykonuje kobieta. Na początku są to lekkie brzmienia, a tekst jest coś ...
-
YouTube[youtube.com]
-
Piosenka z programu Jimmy i fabryka jedzeniaszukam tytułu i wykonawcy piosenki, której fragment był zamieszczony w pierwszym odcinku programu Jimmy i ...
-
Piosenka o miłości na odległośćNie pamiętam tytułu ale w teledysku śpiewała dziewczyna chodząca po plaży i chłopak. Byli w ...
-
Jaka to piosenka?to jest zmienione Maroon 5-One More Night ale jakieś takie inne
-
co to za piosenka na czasiesłyszałam ja w sklepie sinsay dzis w refenie jakis facet spiewa,,way just to way" cos ...
-
Piosenka, kabaret potem[youtu.be]
-
Kto to śpiewa????Kto spiewa pierwsza piosenke??? Please, albo tytul utworu, albo wykonawca....cokolwiek.. [youtube.com]
-
piosenka disco polo!Szukam starej piosenki która spiewa jakaś polska młoda dziewczyna a teraz ten sam tekst spiewa ...
-
Coś dla znawców Trance.Witam. Czy byłby ktoś w stanie rozpoznać tytuł utworu w filmie poniżej ? [youtu.be] Utwór rozpoczyna się w ...
-
Tytuł piosenki od 1:58[youtube.com] Proszę o tytuł piosenki, która rozpoczyna się od 1:58
-
Dubstep z filmiku typu 'vine'Witam Szukam nazwy kawałka z 3:16, vine z papugą jak rusza głową w rytm muzyki :c [youtube.com] bylbym ...
-
Piosenka z Yt - wersja bez słówWitam, czy jest może gdzieś wersja tej muzyki bez słów? Tylko wersja instrumentalna [youtube.com]
-
W teledysku motocyklista i czerwonowłosa dziewczyna.Nie pamiętam jaki to był gatunek ale śpiewał chyba chłopak. W teledysku pod koniec chłopak ...
-
Muzyka filowa/serialowa męskie mruczenieZ jakiego to filmu, serialu?
-
Pierwszy występ Pentatonix[youtube.com] chodzi konkretniej o 0.03 sekundę . Bardzo prosze, ponawiam juz temat bo ...