-
szukam teledyskuTeledysk jest o tym jak to facet jedzie w czerwonym aucie i zderza się z ...
-
Współczesna piosenkaNiedawno dość słynna była piosenka, gdzie prawie nie śpiewają, tylko co jakiś czas powtarzają jakiś ...
-
Rock/Pop Pomocy!Witam w tym filmie leci piosenka ASKING ALEXANDRIA - I Used To Have A Best ...
-
CO TO ZA PIOSENKA http://www.sadistic.pl/piekne-pierdoco to za piosenka [sadistic.pl]
-
Muzyka w tle wypadku w Rosji - russian electroWie ktoś co to za utwór? [sadistic.pl]
-
Angielski utwór rockowyWitam! Poszukuję tytułu piosenki, której fragment jest w załączniku. Z góry dziękuję za pomoc.
-
Ouuuuu a di-wi-roSzukam piosenki którą często słyszę, chyba jakaś świeższa. W refrenie przeciągłe ouuuuuu, po czym ...
-
Rockowa piosenka z filmu, szukam tytułuSzukam piosenki rockowej, śpiewanej przez faceta (na pewno nie była to piosenka Linkin Parku ani ...
-
T2 Ft Jodie Aysha Heartbrokenzna ktoś remix tej piosenki z góry dziękuje :)
-
Muzyczne listy TV4gdzie mozna sprawdzic muzyczne listy tzn jakie piosenki byly puszczane okreslonego dnia w programie MUZYCZNE ...
-
Rockowy kawałek na MTV rocksSzukam piosenki z mtv rocks, często tam leci ostatnimy czasie. Jest to mocny w miare ...
-
książkiwitam ! Kiedyś podobny watek zakladalam , ale bez odzewu więc powtórzę . Czy istnieje ...
-
techno/dance na pewno kojarzycie[youtube.com]
-
Czy rozpoznaje ktoś te dwie melodie?[youtube.com]
-
Czyj to remix? Kelly Clarkson- Catch my breath[w722.wrzuta.pl]
-
"Cause i got You baby"niestety tylko tyle pamiętam kobieta to śpiewa nowa pieosenka troche kojarzy mi się z [youtube.com] ...
-
piosenka nowa podobna SNAP!- rytm is a dancerPiosenke jest nowa i spiewa ja kobieta z podobnym głosem co w tytule wyżej póżniej ...
-
Czy podaliście by mi tytuł tej nutki????[youtube.com] o to link do filmiku :) z góry dzięki
-
Nutki z secika : )[youtube.com] Pierwsza nutka, która mnie interesuje jest z 6:16 a następnie 7:30 , 16:46 no ...
-
Piosenka z dziewczyną w sukni ślubnej?Latem 2013 często na EskaTV. Piosenkarka miała suknię ślubną, siedziała gdzieś na schodach, potem szła ...
-
TrudneJest to starsza piosenka i pamiętam że refren zaczyna się od tak jakby przeciągnięcia "Mariiija".. ...
-
Jaka to piosenkaa ?[youtube.com]
-
Piosenka z filmu emerica the gold rookie VIIzna ktoś piosenkę? [idosk8.com]
-
pop z przed kilku latkobiecy wokal. wysoki . duzo razy powatarza się jedno zdanie niestety nie jestesm pewna czy ...
-
teledysk z przeprowadzkąWitam. Kilka dni temu widziałem prawdopodobnie na vivie piosenkę z teledyskiem na którym była dwójka ...