-
kto to spiewa pisenka na mtv reklamujaca allegro...w refenie jest spiewane not disire..spiewa jakas kobieta...co to za piosenka w tle jaki jej ...
-
Jak ta muzyka się nazywa?Muzyka ta "występowała" w 19 odcinku ZCDCP oraz w reklamie nokii 3210 w wersji polskiej ...
-
2 piosenki[www67.zippyshare.com] 9:00/14:30?
-
Dwa kawałki do rozpoznania...Dołączone pliki do odsłuchu. Może ktoś skojarzy... :-)
-
APAMIETAJ-FuriatNH ft Siup(Szajka),Mlody,PapugSzukam bitu z tej nutki a dokładniej chodzi mi o słowa z 22 sekundy
-
Kto wykonuje tą wersję "Once in a Lifetime"?Proszę o pomoc. Dołączam plik do odsłuchu.
-
Tytul piosenki, taka popowa[youtube.com] od 0:48 w tle co leci ?
-
NIE znam tego plisssss[youtube.com]
-
Nutka w tleWitam co to za nutka : www.youtube.com/watch?v=00GPSAlgxew Z góry dzięki
-
Nazwa pewnej nutki[w738.wrzuta.pl]
-
Nutka z filmiku[m.youtube.com] zna ktoś tytuł trzeciego utworu? Od 8:50
-
Utwór z aplikacji sensMePoszukuje tytuły utworu z aplikacji sensMe z telefonu xperia.
-
Znana melodia - saksofon[youtube.com] 8:49 Co to za piosenka?
-
romanian music.chodzi o nute która leci tak koło 10:00 [ulub.pl]
-
Muzyka z tego filmikuWitam poszukuje piosenki która zaczyna się w tym filmiku: [youtube.com] od 0:31 do ...
-
nieznana piosenka z teledyskiSzukam piosenki, w teledysku której jest opowiedziana smutna historia młodej pary, którzy bardzo się kochają, ...
-
Taito mix vol 3 Protector Brzeski 18.01.2014Nuty z minut: 21:08 52:40 [www13.zippyshare.com]
-
piosenkaco to za utwór?
-
Jak się nazywa ta piosenka? (Radio Patrol.pl)Ta fajna piosenka była przed chwilą w Radiu Patrol. Proszę o jej rozpoznanie, za co z ...
-
remix piosenki run away sunstroke projectWitam, poszukuje remixu piosenki run away który niedawno słyszałam. Jest on bodajże na kanale TheSoundYou ...
-
instr. utwór z gitarą i akordeonemkto jest wykonawcą instrumentalnego utworu podanego w załączniku ?
-
Czy ktoś zna tą pierszą piosenke ?Zna ktoś pierwszą piosenkę ? [youtube.com]
-
Piosenka podobna do podanej link youtubeWitam. Poszukuję dosyć starej piosenki słucjhałem jej ok 8-10 lat temu. Jest podobna do tej: [youtube.com] Tylko, ...
-
Stara piosenka, mam probke grana na pianinieTo moze byc tez z filmu, nie wykluczam. Mam probke nagralem komorka jak ktos gra na ...
-
Co to za nuta ??[youtube.com]