-
mBank - ścieżka dźwiękowaLudzie, ratujcie! Co to za piosenka leci w tle reklamy? [youtube.com]
-
Teledysk-opuszczone miastoWitam. Rok temu znalazłem na youtubie teledysk który bardzo mi się spodobał. Pamiętam że było ...
-
Piosenka z ytJak nazywa się piosenka, która leci od 2:22? [youtube.com] Proszę o odp :)
-
Muzyka - gitara, jazz, - Zamość, rynek, 02.05.2014rwitam, Proszę o pomoc w rozpoznaniu tego utworu, leciała cała płyta, kawałków, gitara, jazz, etc, było ...
-
Witam, podczas reklamy TVP HD są krótkie urywkiWitam, podczas reklamy TVP HD są krótkie urywki więcej sportu i muzyka, więcej miłości pod ...
-
Nightcore/trance/technoWitam. Przypadkiem natknąłem się na ten utwór który mi się spodobał [archive.org] Tia zaraz komentarze ...
-
Co to za nuta?, zippyshare.Cześć, szukam tytułu tej piosenki i nie mogę się doszukać: [www59.zippyshare.com]
-
Co to za nutka? (nagranie)Witam. Wie, ktoś może co to za nutka? Może być bez remixu, zależy mi głównie na ...
-
Co to za piosenka Pod zespołem rokowym rozbudowuje s..Gra sobie zespół rokowym a pod nim rozbudowuje sie miasto. Robi sie ono coraz wieksze ...
-
Chyba Lady PankNie mogę sobie przypomnieć co to za piosenka była. Prawdopodobnie jest to Lady Pank. Z ...
-
Utwory do rozpoznania[youtube.com] Najbardziej interesuje mnie utwór rozpoczynający się od 2:18. Ale za rozpoznanie pozostałych z całego ...
-
Jak nazywa się piosenka...Jak nazywa się piosenka w refrenie kobieta śpiewa "lego" tak jak by co jakiś czas ...
-
Utwór z lat 80's chyba Italo Disco lub podobny.Witam. Mam do rozpoznania utwór prawdopodobnie z lat 80's. Niestety słaba jakość, więc wszelkie sposoby ...
-
co to za muzyczka?[youtube.com] melodia z pierwszych kilku sekund?
-
Poszukuję nazwy tego motywu. 12 sekunda..[youtube.com] ok. 12 sekundy...może ktoś będzie wiedział? Z góry dziękuję. ;)
-
Nie znam tytułu ani wykonawcyWitam, nie znam tytułu ani wykonawcy ale wiem co jest w teledysku: Kobieta z czarnymi włosami, ...
-
PROSZE O POMOC !!!!Chyba to jest pop nwm czy dobra kategorie wybralem szukam tytul piosenki w ktorej w ...
-
HOTSiemano czy mozecie Mi podac ostatnie hoty z kanału e4me tv?
-
Jak się nazywa ten utwór z Radia Patrol.pl?Ta piosenka była w Radiu Patrol dzisiaj, z góry dziękuję za jej rozpoznanie.
-
Wygu wygu wygu[youtube.com] Co to za nutka z 3:40 :D
-
Nazwa kawałka z radioUtwór wygląda tak: -na początku są fanfary -potem męski głos, piosenka zaczyna się od refrenu a refren ...
-
piosenka na początku filmiku[youtube.com] zna ktoś może tytuł?
-
Fajna nuta z seta! :D00:09:19 zna ktoś może tą nutkę? :C [www67.zippyshare.com]