-
Piosenka clubowa z radia internetowego discoparty.plTutaj link z nagraniem, wybaczcie za słaba jakość ale jeśli ktoś zna to odpowie :D [www66.zippyshare.com] Pozdrawiam
-
reggaeSzukam piosenki z gatunku reggae śpiewanej przez jednego mężczyznę. pamiętam tylko kawałek refrenu: "e e ...
-
Starsza reklama Coca Coli.Poszukuje piosenki z reklamy Coca Cola, od roku 2000 do tak z 2006/7. Piosenka jest ...
-
On and on...Szukam piosenki, która dosyć często leci na rockowych rozgłośniach radiowych, w refrenie mniej więcej tak ...
-
piosenka z radia paradaposzukuje piosenki ktora leciala dzisiaj w radiu parada okolo godziny 9. słowa mniej wiecej lecialy ...
-
Jaka to piosenka?Pomóżcie znaleźć mi tą piosenkę!:) Pamiętam, że w teledysku młody blondyn siedzi przy stole nad miską ...
-
piosenka z 53:30Piosenka z 53:30 składanka dostępna na Yt pod nazwą : HometriX - Electro Dubstep Mix 104 ...
-
Podobny UtwórWitam serdecznie, męczy mnie to cały dzień, a mianowicie James Gang nagrał kiedyś utwór Funk ...
-
Rosja nasza[vocaroo.com] Czy ktokolwiek kojarzy ten utwór z linku? Niestety tylko tyle udało mi się nagrać. W tekście ...
-
Co to za nuty a szczególnie 1Co to za nutki a szczegolnie ta rozpoczynajaca sie w 21:55 min. [youtube.com] z góry DZIEKUJE
-
Co to za nutka?[youtube.com]
-
co to za nutka z 1.59 w tleZ TJR & Dirty Nasty - Polluted ( Taito Remix)...Co to za piosenka co dziewczyna ...
-
Kpop[youtube.com] zaczyna się od 0;32
-
Poda ktoś nazwe tej nuty?[youtube.com] ...
-
Piosenka (prawdopodobnie Shakiry)Witam, szukam piosenki którą najprawdopodobniej śpiewa Shakira. Była dość rytmiczna, usłyszana w radiu. Występowały w ...
-
Popularna piosenka - leciała w Warsaw ShoreHej wam. Dzisiaj proszę kogoś uprzejmego o rozpoznanie tej nuty z próbki, na początku słychać że ...
-
Statek MiłościWitam w sobote 6 lutego leciał na TVN film pt: "statek miłości" . poszukuje piosenki ...
-
Hiszpański taniecWitam, Szukam nazw tych piosenek. Może być nawet nazwa do jednej z nich jak nie kojarzycie. ...
-
Dosyc stara spokojna piosenka z aniolkami :DChodzi mi o teledysk gdzie jest dosyc smutna atmosfera jest tam pokazana historia ze bezdomny ...
-
Piosenka z Przyjaciółek????W ostatnim odcinku przyjaciółek w 15:57 minhcie leciała fajna piosenka jaki jej tytuł???
-
CO to za track ?! PomożcieWitam. Od czasow kiedy gralem w klubach do dzis gania za mna jeden utwor. Za ...
-
PIosenka z reklamySzukam piosenki z nowej reklamy mBanku. Reklamują jakąś "ikonę mobilności" czy coś takiego. Dość często ...
-
co to za piosenka?!w refrenie pojawia się 'five' jest po ang., śpiewa meski głos. Słyszana byla dzis około ...
-
HardStyle. Jumpstyle.Siemka szukam nutek z: 6:45 7:32 [youtube.com]
-
Siusiami siusiami bang bangOtóż poszukuję starej piosenki, której przypomniał mi się refren. W refrenie było słychać coś takiego ...