-
Zna ktoś tę piosenkę (nagranie)Niestety posiadam tylko krótki fragment piosenki, ale może ktoś zna i pomoże :) znalazłam jeszcze ...
-
MAM TALENT ROSJA[youtube.com]
-
Muzyka z traileru filmu 'Tom'[youtube.com] Jak się nazywa utwór lecący w tle od 0:44?
-
teledysk z szachamiW teledysku była ruda dziewczyna która grała z ludzmi w szachy. Piosenka dość nowa. Co ...
-
Jaka to piosenka (set) ?Szukam tytułu piosenki która leci szczególnie w 1:22:10 oraz 0:58:12z tego setu [www74.zippyshare.com]
-
co to za muzyka, proszę o tytuł![youtube.com] pomocy XD
-
electroposzukuje tego nagrania [www56.zippyshare.com]
-
Dubstep- poszukuję piosenkiNiedawno na jednym z kanałów muzycznych spotkałam się z piosenką. Nie znam jednak jej tytułu ...
-
Rozpozna Ktos kawałek z klubu ?Rozpozna Ktos Kawałek z klubu ? [m.youtube.com]
-
Tytuł piosenki pop/rockWitam poszukuję tytułu piosenki, takiej dość znanej w kórej refrenie (najprawdopodobniej to refren, bo kilka razy ...
-
Co to za nagranie?Witam!Proszę o pomoc w odgadnięciu tytułu i wykonawcy tego nagrania.Szukam tej piosenki już od dłuższego ...
-
Rap woohooCześć, mam trudne zadanie dla Wa, bo nie pamiętam za wiele z piosenki. Kiedyś usłyszałam jakiś ...
-
Teledysk negatywCześć! Chodzi mi o piosenkę, której teledysk jest na negatywie.. Albo na czymś podobnym, coś ...
-
rbl.tvSzukam piosenki która była wczoraj (01,05,14) w rbl.tv około godziny 20. Śpiewał ją chór, większość ...
-
Rabel TV z dnia 3 maja 2014! Azjatka na skuterze!Witam! Na kanale Rabel TV w dniu 3 maja około godziny 22 leciała pewna piosenka, rozpoczyna ...
-
Piosenka techno ze słowem "fu*kin"Hej, szukam piosenki clubowej, techno, usłyszałam ją w radio Vanessa po 23:00 podczas transmisji z ...
-
Pilnie poszukujęPilnie poszukuję kakwałka z 53:10 w tym remixie (jeśli ktoś zna oryginał może też podać) ...
-
Jaka to piosenka?Zna ktoś tytuł piosenki która leci na samym początku. Z góry dzięki za wszelką pomoc. ...
-
Tytuł utworu z filmikuPoszukuję utworu od 0:44 - 1:24 [youtube.com]
-
Nowość w klubie!W 40:08 - piosenka często leci w klubie do którego jeżdżę, a nie mogę znaleźć ...
-
Kolejna piosenka z wideo NEOGEAR, dubstep?Czy ktoś rozpoznaje tą piosenkę?
-
co to za piosenka od 0:20 ?jaki jest tytuł piosenki od 0:20 ? [youtube.com]
-
Cóż to za piosenki? ok. 11, a potem 30 sekunda.[youtube.com] zaczyna się koło 11 sekundy. Następny motyw pojawia się w 30 sekundzie, gdy siatkarki ...
-
jak nazywa się ta piosenka o małej ani co się śmielimała ania już nie jest gruba, schudła 30 kg cos tam.. bo się śmiali że ...
-
Poszukuję tej piosenki. Pomoże mi ktoś ?[youtube.com]