-
Poszukuję tej piosenki. Pomoże mi ktoś ?[youtube.com]
-
Techno z lat 2008-2010Witam od dlugiego czasu szukam tej piosenki i nic.Z tego co pamietam szlo to mniejwiecej ...
-
dubstepowy kawałek z KFCOstatnio byłam w KFC i słyszałam świetną dubstepową nutkę :D Ze słów zapamiętałam tylko "feel ...
-
Klip z łysym na refrenie prawdopodobnie anioł.Siema, szukam nuty w ktorej klipie spiewalo ok 4 gosci na scenie, a na refren ...
-
Muzyka z intra Isamu[youtube.com] Jaka nutka w intrze? Chodzi głównie o bit, bo właściwie słowa to są wzięte z ...
-
Co to za PiosenkaWitam, Poszukuję Piosenki w której śpiewa Facet ..Była ona wczoraj na imprezie ..Pamiętam tylko kilka ...
-
Remix z DI.fmWitam, poszukuje remixu który kiedyś często leciał na tej stacji radiowej. Podpada trochę pod trance ...
-
Piosenka z filmu "tata do pary"jak sie nazywa piosenka z filmu "Tata do pary", ktora jest w napisach koncowych? ...
-
Muzyka z X Factor 8 odc.Witajcie, może ktoś zna muzyczkę w tle gdy siedzi Soyka z Mozillem i rozmawiają. tak ...
-
Może znacie?Poszukuję tekstu tej piosenki: [youtube.com] Pozdrawiam :)
-
Piosenka z radiaWitam, szukam piosenki, którą słyszałam kilka razy. Śpiewa ją kobieta o bardzo wysokim głosie, po ...
-
Piosenka podobna do Cantina z Star WarsCo to za muzyka od 20 którejś sekundy? [youtube.com]
-
Trzy sety1 [www16.zippyshare.com] 14minuta/47:36/50:40/57:00/59:40/01:09:50/01:12:20 2 [www72.zippyshare.com] pierwsza piosenka/15:24-15:36(chodzi mi o te "la la la"z jakiej to ...
-
Co To Za Nuta 5:13?[youtube.com]
-
REKLAMA JYSKA - melodiaCzy ktoś zna melodie z tej reklamy ?? [youtube.com]
-
Znane ale nie wiem kto to śpiewa.Kto to śpiewa ?
-
Cyfrowy Polsat Multiroom 2014Chciałabym zapytać czy zna ktoś tytuł i wykonawcę muzyczki, która leci w tle reklamy cyfrowego ...
-
Nuta z YT.House/Trance/Electro/Techno[youtube.com] Wpadło mi w ucho. ;d
-
Nazwa piosenki z tego filmiku youtube 1:48[youtube.com]
-
Co to za kawałek?[youtube.com]
-
skad sciagnac[youtube.com] cały mix?
-
jaka piosenka filmiku na youtube.pl?Proszę o pomoc w odnalezieniu tytułu piosenki występującej na filmiku [youtube.com] z góry dziękuję ...
-
Co to za piosenka w 7:30[youtube.com]
-
Co to za utwór? (Kawałek tekstu)"Widzę grupe dziewczyn każda z nich to dobra suka" Wiem że to tylko kawałek tekstu ale ...
-
Pytanie o filmWitam.Szukam pewnego filmu który oglądałem bardzo dawno a chciałem go sobie odświeżyć.Mianowicie to była jakby ...