-
co to za utwór?Utwór był grany na Pumpingland w klubie Magnes przez Clubbasse.
-
Zagadka - proszę o podanie tytułyZagadka - proszę o podanie tytuły wszystkich piosenek :[youtube.com]
-
wiecie może co to za piosenka?[lolsy.pl]
-
Tylko te 2 ;dDobra tylko te 2 tytki/linki.
-
Rozpoznanie piosenek z filmiku[youtube.com] Chciałabym spytać o tytuł piosenek lecących w 3:16 aż do 7:40, bodajże 3 utwory. ...
-
Muzyka z tła!!Witam chodzi tu o muzykę z reklamy,premiery tego : [discoverychannel.pl]
-
"le lej le lej" - arabskie rytmy, ale po angielskuPiosenkę śpiewa po angielsku mężczyzna, ale utwór ma zdecydowanie arabskie brzmienie. W refrenie jest ...
-
Piosenka podobna do Faul & Wad Ad - ChangesPiosenka, której szukam jest trochę wolniejsza od "Changes" ale też jest po angielsku, śpiewają w ...
-
clubowicze djwitam szukam dobrej szybkiej wersji kawałka dj tiesto trafic na impreze licze na pomoc ...
-
Muzyka YouTube/MultiGameplayGuyWitam,prosze o rozpoznanie muzyki z tego filmu :) : [youtube.com] Dziękuję!
-
Piosenka rnb lata 90/00Witam, szukam piosenki z lat 90-00, gatunek to r&b, swego czasu czesto leciala na viva, ...
-
Muzyka w tle u MultiGameplayGuy'aSzukam muzyczki w tle u MultiGameplayGuy'a... Potrzebuję jej jak najszybciej. :) [youtube.com] - Na samym początku ...
-
Ta "dziwaczna'' piosenkaOglądam sobie Youtube i słyszę tą "piosenkę''.Nie wiem jak się nazywa.ale dla odmóżdżenia mógłbym sobie ...
-
Prosze o pomocPoszukuje utworu hip-hop , polskiego wykonawcy , którego "podkładem" jest melodia z titanica (celine Dion ...
-
Poszukuje remixu..poszukuje remixu utworu Sak Noel - Loca People.. Jest on zremiksowany z jakimś innym ...
-
piosenka z filmiku na yt[youtube.com] chodzi o tą pierwszą piosenke c;
-
masz w swoich dłoniach szczęście a twoje serce bije ..leci w radiu via
-
rosyjska piosenkaSzukam piosenki chyba rosyjskiej którą znalazłem na yt chyba w lato 2012. Niestety pamiętam tylko teledysk ...
-
PIOSENKA Z REKLAMY C&AOstatnio w telewizji krąży reklama C&A. Piosenka zawiera w sobie słowo sunshine (tyle pamiętam) błagam ...
-
PIOSENKA NA CZASIE !!!poszukuje piosenki ktora jest teraz bardzo na czasie...juz ja slyszalam w klubach i w radiu...jest ...
-
Jak nazywa się ta piosenkaWitam Na tej stronie [club-sonic.pl] w prawym górnym rogu jest player, Moje pytanie to jak ...
-
Szukam piosenki a znam kawałek tekstuPamiętam, że słowa szły tak: "Kochaj mnie kochaj ! Zacznijmy od nowa" I dalej nie ...
-
Co to za nuta, ze zwiastuna "Na sygnale"Jakiś czas temu pojawił się zwiastun, sceny z planu serialu TVP2 - na sygnale. Umieścili oni ...
-
piosenka w męskim wysokim wokalu min.tutururu tutururuszukam takiej piosenki leciała w radiu ostatnio ,meski wysoki głos śpiewajacy w refrenie tutururu tutururu ...
-
Piosenka z rekalmy warki... youtube[youtube.com] zaczyna sie 0:17