-
Jaka jest piosenka z filmu NEOGEAR?[youtube.com] Może ktoś powiedzieć, jaka jest piosenka z tego wideo?
-
Znacie tytuł tej piosenki?[youtube.com]
-
Muzyka z Best of Car Crash Compilation HD#6Szukam tytułu bądź jakichkolwiek namiarów na muzykę słyszaną w 32:43 (gdy biały samochód przejeżdża ...
-
5 najpiękniejszych bramek (TVP1, sport, 25.12.2013)cześć, W czasie Serwisu Sportowego po Wiadomościach w TVP1, w dniu 25 grudnia 2013, leciał krótki ...
-
Szukam piosenki hiszpańskiej (czy hiszpańsko podobnej)Witam, ktoś mi może pomoże w znalezieniu piosenki. Pamiętam jedynie kawałek teledysku, Pan piosenkarz jechał ...
-
Jesteś moim przeznaczeniem,dzięki Tobie wierze w przysszukam tego utowru grane w radiu facet spiewa
-
Stary utwórWitam, chodzi mi po głowie pewna stara piosenka. Nie pamiętam kompletnie tekstu. Kojarzy mi się tylko refren. ...
-
Muzyka z setu Tiesto.[youtube.com] 7:28-8:28
-
Co to za utwór? ;3Heja, mam pytanie co to za utwór który on "z parodiował" a mianowicie od 0:23? ...
-
Firebeat - 11.04.14 Hands up[www72.zippyshare.com] 25:14 poszukuje !!
-
film Stażyści- scena w klubieczy znacie tytuł piosenki, która jest puszczana jako ostatnia w scenie, w której bohaterowie są ...
-
PIOSENKA Z FIMU Web of LiesChodzi mi o pierwszą piosenkę w tym filmie zaraz w pierwszych minutach, ktoś może wiec, ...
-
Hands up - Radioparty[www72.zippyshare.com] 23:14 szukam tego
-
Lata 80, deszcz na początku piosenkiMoja mama szuka piosenki z lat swojej młodości. Piosenka rozpoczyna się od deszczu, słychać go ...
-
Szukam tytułu electroCześć. Poszukuję tytułu: [youtube.com]
-
Piosenka, wktórej dość młoda dziewczyna jest bitaZaczyna się filmem z kamerki internetowej, gdzie dość młoda dziewczyna gada coś, a nagle ...
-
one one onetam duzo razy powtaraza sie "one one one one one one six sever five ...
-
Skąd można ściągnąć to nagranie?Podpowiedzcie proszę skąd można ściągnæć tę wspaniałą piosenkę"LoverBoy"w wykonaniu Barker & Lomax . Nigdzie nie ...
-
surowi rodziceelo elo, chodzi mi dokładnie o odcinek w ktorym byl taki chlopak ktory rozpierdzielał wszystko ...
-
pomocyWestbam - Agharta poszukuje debrej wersji na impreze w miare szybkiej tego ...
-
Czy ktoś wie jak nazywa się piosenka......której urywek pojawia się w momencie 4:18 tego filmiku? [youtube.com]
-
FANBALL PEPSITak jak w temacie podajcie tytuł i wykonawce [youtube.com]
-
Utwór z Top Chefa[youtube.com] jak nazywa się utwór który zaczyna się od 0:05 sekundy
-
Proszę o pomoc w odgadnięciu tytułuPiosenka dość często leci na kanale radia ZET GOLD w refrenie kobieta śpiewa la la ...
-
Nie piosenka, a filmwybaczcie, że nie podam piosenki, ale ostatnio przypomniał mi się fragment ulubionej kreskówki, niestety nie ...