-
teledysk z fordem, staruszkami, młodymiWitam, poszukuję tytułu piosenki, bądź autora ww teledysku. Młodzi ludzie podróżują czerwonym fordem (najprawdopodobniej) przez ...
-
POMOC POTRZEBNA OD ZARAZ !Szybko niech ktoś mi powie jak nazywa się ta piosenka od 0:30 ...
-
Do zorientowanych w tureckiej muzyceMógłby ktoś podać tytuły wszystkich znajdujących się tutaj utworów? [youtube.com]
-
Peja - "Po to żeby dzieci miały"Moje pytanie to z jakiego utworu pochodzi sampel, podkład do tego utworu Peji jak wyżej. ...
-
Szukam starej piosenkiNie pamiętam niestety słów. Piosenka była często puszczana na Vivie w latach ok. 2001-2006 (nie ...
-
SzukamSzukam piosenki(nie pamiętam nazwy ani wykonawcy) wiem jedynie,że w teledysku był Dj,który został pobity i ...
-
Szukam piosenkiSzukam piosenki, której teledysk rozpoczyna się z widoku z perspektywy tyłeczka bardzo zgrabnej laseczki (brunetki) ...
-
Lady Gagaszukam fajnych pioenek lady gagi , albo fajncyh rmx jej piosenek , prosze o ...
-
Teledysk z ..??Poszukuje muzyki z teledysku ktory widzialem jakis czas temu w tv.. Byl tylko koles na ...
-
Midnight Memories - One DiretionPierwsze 19 sekund tej piosenki, chodzi mi o ten kawałek techno jaki ma on tytuł?
-
Piosenka z filmiku o su 22szukam nazwy piosenki z tego filmiku [youtube.com]
-
Co to za utwór[youtube.com] Co to za utwór z góry dzięki :)
-
cos rosyjskiego?[w593.wrzuta.pl]
-
17 sekund, ktoś to zna?[youtube.com]
-
Muzyka z 1909 odcinka "Na Wspólnej"Wczoraj w serialu "Na Wspólnej" była bardzo interesująca piosenka.Chodzi o moment gdy Marta zawiązuje oczy ...
-
Piosenka z programu Boso przez ŚwiatWitam! Szukam muzyki z tego programu, wiem że była to salsa i że w teledysku ...
-
Dziwny utwór .Szukam pewnej piosenki , myślę że lata mniej więcej 2004 - 2005 . wykonywała ...
-
iPhone 5SPoszukuje tytułu piosenki jaka jest w reklamie iPhone 5S Pomocy! [youtube.com]
-
Warsaw Shore Reunion, ostatnia piosenka w odcinku!Szukam tytułu ostatniej piosenki z Warsaw Shore Reunion, ostatniego, 13 odcinka pierwszego sezonu. Pomóżcie ;)
-
tańcząca indiankaserwus, poszukuje piosenki do ktorej teledysku tanczyla para malutkich indian, tanczyli na stole i polkach ...
-
co to za piosenka?[w593.wrzuta.pl]
-
piosenka z eski i ogolnieWitam, na wstepie chcialbym przeprosić za to ze zrobie z siebie debila, ale dzis na ...
-
co to za polska piosenka?[w593.wrzuta.pl]
-
Muzyka w intro Isamu. Link niżej.[youtube.com]