-
Stara piosenkaWitam! Usłyszałam piosenkę niestety tekstu dobrze nie pamiętam wiem że było (...)i love you, i love ...
-
piosenka z Radia Plus, discoPiosenka leciała w Radiu Plus 03.01.2014r. ok. 12-13. W refrenie prawdopodobnie słyszałam "szagala szagala cora ...
-
co to może być za kawałekromantyczny kawałek wykonany w ciepłym delikatnym ,męskim wokalu.Utwór prawdopodobnie opowiada o kobiecie.W podkładzie muzycznym pojawia ...
-
Teledysk nagrywany przez chlopakahej, poszukuje piosenki, ktorej niestety znam tylko teledysk.. wiem, ze spiewa ja mlody chlopak, blondyn ...
-
Starsza elektroniczna piosenkaSzukam piosenki z tego filmiku : [youtube.com] przewinąć tak do 0:13
-
Czy ktoś zna tytuł od 2:00 ?Co to za nutka od 2:00 ? [youtube.com]
-
DubstepOd 0:00 do 0:18 [youtube.com]
-
Poznajecie może te kawałki?Jeśli ktoś kiedyś je słyszał i pamięta tytuł to proszę o pomoc.
-
energiczne techno/dubstepCzesc Po przeszukaniu internetu bez efektu zadam pytanie tutaj, poszukuje tytułu piosenki w której na samym ...
-
Piosenka z KFC.Szukam wolnej piosenki głos podobny do Within Temptation, praktycznie identyczny, jedyne słowa które wyłapałam to: ...
-
Stara piosenka hip-hop/rap/r'n'b[youtube.com] zaczyna się od 13:40
-
Energiczny Dubstep[youtube.com] Chodzi mi o muzykę od 0:00 do 0:06 :d Z góry dziękuje.
-
Witam szukam piosęki z reklamy funballMuzyka z reklamy reklama funball gdzie messi i inni podzucają puszką z coli a potem ...
-
Co to za piosenka?[vimeo.com]
-
Co to za piosenka?[youtube.com] Co to za piosenka, która jest przez pierwsze kilka sekund?
-
Rap z teledyskuW jednym z teledysków facet ma urodziny naglę 2 kolesi pakuje go do czarnej furgonetki ...
-
Co to za piosenka z tego filmiku?[lolsy.pl]
-
Spokojna piosenka o miłości.Witam, chciałabym odnaleźć pewien utwór, którego wykonawcy nie znam. Wiem tylko tyle, ze to piosenka ...
-
Muzyka z filmikaJeśli ktoś zna,to proszę o tytuł.Pozdrawiam.Linki poniżej. [youtube.com]
-
Muzyka ze ZWIASTUNU filmu[youtube.com]
-
Fajna nutka! Coś jakby techno.końcowa piosenka > [youtube.com]
-
Fajna nuta, lecz nie znam tytułu.Na początku ,,chyba" ta dziewuszka śpiewa - I'm a lyric angel i coś dalej. Urywek w ...
-
Prosze o pomocJak sie nazywa piosenka gdy wchodzi Alicja ?? 20sec [youtube.com]
-
siema ludziska :)oglądałem ostatnio to :) [maxior.pl] i wpadł mi w ucho kawłek który leci w tle ...
-
Szukam piosenki z teledysku na eska.tv!Teledysk tej piosenki często leci na esce. Występuje w nim ciemnoskóry mężczyzna w czerwonej kórtce ...