-
Nazwa PiosenkiWitam. Szukam tytulu piosenki znam tylko jakies slowa z refrenu: looking on my body, looking ...
-
piosenka z setawitam, zna ktoś tytuł pierwszej piosenki? [youtube.com]
-
Piosenka Techno/Trance Jak sie ona nazywa ?Jak sie nazywa ta piosenka ?
-
rap z glosem w beacie w tlewitam jest to kawalek, jakiegos czarnego rapera, w ktorym jako podklad sluzy w pewnym momencie ...
-
Muzyka z wczorajszych WIADOMOŚCI TVPMam pytanie czy ktoś zna tytuł utworu w tle reportażu o umieraniu św. Jana Pawła ...
-
Rosyjska piosenka, disko, słowo "pajuja" pada częstowitam, szukam od jakiegoś czasu piosenki którą słuchałem pare lat temu, niestety od tamtego czasu zmieniałem ...
-
Co to za muzykaPotrzebna nazwa piosenki z 9:33 [youtu.be]
-
SZUKAM PIOSENKI DAVIDA GUETTY W DAMSKIEJ WERSJITą piosenkę śpiewa/ją dziewczyna/y. Muzyka leci taka sama jak do "Sexy Chick" Jest to po prostu ten sam podkład z ...
-
Fragment - dance/trance - ref. "naaa na na..." - piwo!Na początku chciałbym się przywitać, gdyż to mój pierwszy post :) A teraz do rzeczy. Z ...
-
Melodia z wiadomości TVP z 27. 04. 2014Mam pytanie czy ktoś zna tytuł utworu w tle reportażu o umieraniu św. Jana Pawła ...
-
Pierwsza nutka -tytuł ?[youtube.com]
-
Piosenka z fragmentu "Jak wytresować smoka 2"[youtube.com] Czy ktoś zna tytuł lub wykonawcę piosenki która zaczyna się w 2:45'?
-
Tytuł piosenki w tle z tego filmujaka jest piosenka w tle [youtube.com]
-
tytuł piosenkiposzukuję tytułu piosenki,bodajże z 17 sezonu Kobra oddział specjalny z 1 odcinka,jest tam jej kawałek,w ...
-
Intro "Z d@&y"[youtube.com]
-
Zna ktoś tą piosenkę?Zna może ktoś piosenkę, która leci na samym początku zanim rozpocznie się anime? [vk.com]
-
Piosenka francusko-angielskaCo to za piosenka: śpiewana przez faceta i kobietę ? Ma w tytule cos a ...
-
Co to za kawałek, trailer Warshaw Shore[alekino.tv] - chodzi mi o kawałek po Freak Enrique, leci tam tylko bit (39:36). Będę ...
-
jak sie nazywato coś: [scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net]
-
Nuta z radia - antyradioWitam, jak w temacie chodzi o nute z radia. Trudno mi o niej cokolwiek napisać, ...
-
Jaka to muzyka trailerowa?Zastanawia mnie, jakie tytuły muzyk znajdują się w tejże filmikach. Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc. ...
-
Piosenka w stylu Tim BergWitam, mam problem. Otóż 14 lutego 2014roku na kanale muzyczne radio około godziny 20:20 słyszałam super ...
-
Techno z filmu :D[youtube.com]
-
Nazwy utworów[youtube.com] 47minuta/59:50/1:01:55/1:05:50/1:17:50 bardzo bym prosił
-
Starsza piosenka, często słyszana w radioSzukam piosenki, która brzmi dokładnie tak samo jak w poniższym fragmencie. Proszę nie sugerować się ...