-
Muzyka: I wanna ty ty to you beybe jeeeeMuzyka: I wanna ty ty to you beybe jeeee JAK ona sie nazywa? I ...
-
ballada z aniołem/demonem w refrenie :)witam witam! poszukuję piosenki, którą lubiłam jakieś 6 lat temu :) pamiętam tylko, że: była ...
-
PIOSENKA "NANA NANANA NANAAAA" rapWitam, od kilku lat poszukuję piosenki, w której mężczyzyna, brzmi "czarno" śpiewa w refrenie po ...
-
No to trochę jeszcze wrzucęa znacie te utwory?
-
prawo agaty - muzyka w zwaistunie[youtube.com]
-
piosenka z introszukam nuty z intro do tego filmiku [youtube.com] pozdrawiam
-
Prosiłbym o numer tracku z 10:57ww.youtube.com/watch?v=UkBhxvzJl8Y dodajcie w na początku
-
wschodnia hindi co to za piosenka? pomocy! (filmik)[klikplej.pl] piosenka zaczyna się 0:30 będę dozgonnie wdzięczna za podanie tytyłu... :)
-
Piosenka z pokazu fajerwerków 2012-2013 LondynZaczyna się od 14:18 [youtube.com]
-
Duet, prawdopodobnie z KanadyPiosenka ma nie więcej niż 10 lat, nie mniej niż 6. Ballada. Chłopak i dziewczyna. ...
-
Dwie piosenki z radia EskaPiosenki w załączniku, pozdrawiam ;)
-
Nagranie, ale słaba jakośćProsze o rozpoznanie piosenki z tego nagrania!! [ulub.pl]
-
Czy ktoś to zna?Jeśli ktoś poznaje te utwory to proszę o tytuł.
-
przeboje dwójki Szewczyka jaka to piosenka?Witam. Szukam piosenek z przebojów dwójki K. Szewczyka. Lata gdzieś tak 82-85. Fajna dziewczyna w ...
-
Stara piosenka MatkiStara piosenka, śpiewana przez kobietę. Na początku ma się wrażenie, że śpiewa ją matka. Podaje ...
-
Podobna piosenka lat 90 do? no wlasnie.. do..Witam piosenka U.S.U.R.A & DATURA-Infinity [youtube.com] Jest podobna do? do jakiej piosenki, też była podobna pamiętam ...
-
W refrenie męski zachrypnięty głos ooooo oo eeee ( taki jakby krzyk)Cześć szukam charakterystycznej piosenki takiej puszczanej często w klubach w której w refrenie występuje ( ...
-
Muzyczki z dżingla 3 pliki muzyki - chillizetHej, aktualnie w radio Chillizet jest reklamowany blok 3 pliki muzyki. W dżinglu reklamującym ten ...
-
Mike Oldfield i jakaś kobieta...Ostatnio mam doła i znalazłam płyte mamy Mike Oldfielda. Była tam taka smutna piosenka z ...
-
Fajna muzykaPomocy.
-
Szukam piosenki od Davida GuettyTą piosenkę śpiewa/ją dziewczyna/y. Muzyka leci taka sama jak do "Sexy Chick" Jest to po prostu ten ...
-
CO TO ZA DŹWIĘK[mtc.cdn.vine.co]
-
CO TO ZA DŹWIĘK[mtc.cdn.vine.co]
-
Co to za utwór muzyczny z filmiku na Youtube ?Jak nazywa się wykonawca i tytuł utworu muzycznego w tym filmie na Youtube ? [youtube.com]